03 / 05 / 2024

Hüseyin Yiğit

Hüseyin Yiğit

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Jetkent 1 Sitesi Beylikdüzü'nde kuruldu.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Hüseyin Sözlü: Adana'ya 6 yeni proje kazandırılıyor!

2014'te Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü "Her belediye başkanı kendine değil şehre yatırım yapmalı. Bu şehirde rant ve çıkar odaklarına geçit yok" dedi.

Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi inşa edenlere teşekkür etti!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele bölgesine yatırım yapan müteahhitlere yemek verdi. Başiskele'nin inşaasına katkılarından dolayı firmalara plaket veren Ayaz'm bu davetine katılım oldukça yüksek oldu.

Sultangazi Serkan Başyiğit Parkı bugün açılıyor!

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki park ve yeşil alanları arttırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 50. Yıl Mahallesi’nde 1.500 metrekare alan üzerine inşa edilen Şehit J. Komd. Er Serkan Başyiğit Parkı’nın açılış töreni bugün gerçekleşecek...

Hüseyin Taklacı TOKİ'yi ziyaret etti!

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, TOKİ ziyaretlerindeki amaçlarının üyelerine mülkiyetinin kendilerinin olduğu sanayi bölgesinde işyeri sahibi olmalarını istediklerini söyledi.

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Jetkent 1 Sitesi Beylikdüzü'nde kuruldu.

Hüseyin Aydın Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hüseyin Aydın’ı (TC Ziraat Bankası Genel Müdürü) ve Başkan Vekilliği’ne de Ümit Leblebici’yi (Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü) oybirliği ile seçti

Beyoğlu'ndaki Hüseyin Ağa Camisi 14 Şubat'ta açılıyor!

İstanbul Beyoğlu'ndaki Hüseyin Ağa Camisi, 2 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından 14 Şubat'ta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla açılacak. Tarihi cami İstiklal Caddesi'nin tek camisi olma özelliğini taşıyor...

Hüseyin Ağa Camii ibadete açılıyor!

Gölcük depreminde hasar gören Beyoğlu'uın simgelerinden tarihi Hüseyin Ağa Camii aslına uygun olarak restore edildi. Yaklaşık 2 yıldır sürdürülen restorasyon çalışmaları 2.5 milyon liraya mal oldu.

Hüseyin Ağa Camii ibadete açılıyor!

Gölcük depreminde hasar gören Beyoğlu’nun simgelerinden tarihi Hüseyin Ağa Camii aslına uygun olarak restore edildi. Yaklaşık 2 yıldır sürdürülen restorasyon çalışmaları 2.5 milyon liraya mal oldu.

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli Gölet Projesi yakında başlayacak!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Necip Fazıl Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Hüseyin Keskin, sakinlere icraatlarını ve planlarını anlatırken Sultanbeyli'ye yapılacak gölet projesinden de bahsetti...

Hüseyin Arme yaşadığı apartmanın üç katını naylonla kapladı!

Şiddetli soğuklara karşı önlem için önce internetten araştırma yaptığını söyleyen 45 yaşındaki beş çocuk babası Hüseyin Arme, çözümü ailece oturdukları binayı naylonla kaplamakta buldu.

Hüseyin Yiğit Haberi

Hüseyin Yiğit

4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


4 Mevsim Site Yönetim Faaliyetleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-Toplu konut alanlarında, sitelerde, apartmanlarda, ortak donatı alanları ile müstakil ve kompleks işyerlerinde profesyonel işletmecilik, yöneticilik hizmetleri vermek, bu tür faaliyet ile ilgili her türlü proje, müşavirlik, organizasyon ile icrai işlemler yapmak, şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konuda etüt, projelendirme, müşavirlik hizmetleri vermek, sağlıklı kentleşme konusunda yatırımları gerçekleştirmek. b-Toplu konut alanları, siteler, apartmanlar, ortak donatı alanları ve işyeri gibi mekânların geçici ve kesin kabullerini yapmak, konut ve işyeri teslim işlemlerini yapmak, bakım ve işletme talimatlarını hazırlamak. Ortak alanların kiralanması işlemlerini yapmak yönetim ve işletme anlamında Kat mülkiyeti...