06 / 05 / 2024

Hüseyin Yıldırım yeni havalimanı

Hüseyin Yıldırım yeni havalimanı

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Ordu-Giresun ve Hakkâri Yüksekova'nın açılmasıyla havalimanı sayısının 55'e yükseleceğini belirterek, "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor" dedi

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin geleceğine katkı sağlayacak ve kentsel dönüşümün önünü açacak yeni imar plan ve uygulama çalışmaları etkisini gösterdi.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Binali Yıldırım'dan İstanbul'a 955 yeni kreş müjdesi!

Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada; İstanbul'un 300 tane mahallesinde kreş yok. Bu mahallelerin hepsine kreş yapacağız. Toplam 955 tane yeni kreş yapacağız" dedi.

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Bursa Yıldırım'a iki yeni spor tesisi inşa edildi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, iki yeni spor tesisi daha hayata geçirdi.

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Hüseyin Yıldırım yeni havalimanı Haberi

Hüseyin Yıldırım yeni havalimanı


Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Ordu-Giresun ve Hakkâri Yüksekova'nın açılmasıyla havalimanı sayısının 55'e yükseleceğini belirterek, "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor. Bunların da hizmete girmesiyle 'her 100 kilometrede bir havalimanı' hedefine ulaşılacak" dedi.

Yıldırım, Türkiye'de mevcut havalimanı sayısının 53 olduğunu, bu ay Ordu-Giresun ve Hakkâri Yüksekova havalimanlarının hizmete girmesiyle bu sayının 55'e yükseleceğini bildirdi.

Halkın havayolunu sevdiğine dikkati çeken Yıldırım, ülkenin her bölgesinden havalimanı talebi geldiğini kaydetti. Mevcut havalimanları yönetiminden ise geliştirme yönünde talep aldıklarını ifade eden Yıldırım, "Elimizden geldiği kadar bunlara cevap vermeye çalışıyoruz. Çünkü bütün havalimanları para kazanmıyor. Biz onu öncelemiyoruz, önceliğimiz vatandaşımızın konforlu, güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşım imkânına kavuşması" diye konuştu.

Genel Müdür Yıldırım, yeni havalimanı...