05 / 05 / 2024

Hüsnüoğulları Yapı İnşaat

Hüsnüoğulları Yapı İnşaat

Hüsnüoğulları Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Orhan Aslan ve Erdoğan Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi'nde kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim  Üzeltürk tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özgör tarafından kuruldu.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Çamoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Mustafa Çam tarafından kuruldu.

Acemoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acemoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Aziz Çelik ve Özkan Çelik ortaklığında kuruldu.

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Furkan Saka tarafından kuruldu.

Hüsnüoğulları Yapı İnşaat Haberi

Hüsnüoğulları Yapı İnşaat

Hüsnüoğulları Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Orhan Aslan ve Erdoğan Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi'nde kuruldu. 


Hüsnüoğulları Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü konut, fabrikalar, tarım ve endüstriyel yapılar, resmi ve özel daireler, kurumlara ve şahıslara inşaat yapmak. Her türlü inşaat malzemeleri alım satımını ve imalatını yapmak. Şirket bütün bu maksat ve gayesine ulaşmak için yukarıda yazılı işletme konusu çerçevesinde kalmak şartıyla tüm hakları iktisap borçları ilzam edebilir. Şöyleki; 2- Amaç ve konusunun gerektirdiği hertürlü gayrimenkul tasarrufunda bulunabilir. 3- Amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için para istikraz edebilir. Mal varlığına dahil taşınır ve taşınmaz malları üzerinde, alacakları lehine, rehin ve ipotek intifa tesis...