19 / 05 / 2024

Hussam Fansa

Hussam Fansa

Suriye'deki iç savaştan kaçan iş adamı 27 yaşındaki Hussam Fansa, İzmir'in Torbalı ilçesine yerleşerek burada peçete fabrikası satın aldı.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Çelik, Halit Fansa ve O. Mohamed Ali Rıshı ortaklığında kuruldu.

Vip Companies Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Companies Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenler’de Hussam Abdullah ve Wisam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

Yenikanal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikanal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussam A.H.H. tarafından kuruldu.

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Barq M.A. Alkhaılanı ve Hussam Hassan ortaklığında kuruldu.

Royal Service Gayrimenkul İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Service Gayrimenkul İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Al Kamchah tarafından kuruldu.

Profsen İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Profsen İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Eddın Alahmar tarafından kuruldu.

Fansa Tour Turizm Ve Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fansa Tour Turizm Ve Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te açıldı. 

Hussam İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hussam İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Batak ve Manal Al Dawalıbı ortaklığında kuruldu. 

Julie İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Julie İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Reda, Osamah Al Alloh ve Mohammed Hussam Othman ortaklığında kuruldu. 

Esinti Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esinti Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Anıs Alshantı ve Hussam Jadallah ortaklığında kuruldu. 

Hussam Fansa Haberi

Hussam Fansa

Torbalı'da konut da yapacak olan Fansa, Suriye'de savaş nedeniyle kapattığı kadın giyim tekstili fabrikasını da Türkiye'de açacağını söyledi. Fabrikada çoğu Suriyeli 40 kişi çalıştıran Fansa, ayda 300 bin dolarlık ihracat yapıyor. Torbalıspor'un kamp masraflarını da üstlenen Hussam Fansa, "Türkiye'de çok mutluyum. Yeni iş alanlarında da yatırım yapacağım. Bana hiç yabancı olduğumu hissettirmediler. Destek verdiler"...