18 / 05 / 2024

hüyüke yeni okullar yaptırılacak

hüyüke yeni okullar yaptırılacak

Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, ilçeye sağlık meslek ve ticaret meslek lisesi kazandırabilmek için belediye olarak kolları sıvadıklarını söyledi. Yapılacak olan liselerle birlikte ilçedeki sayısı 5'e çıkacak..

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Sugören Höyüktepe’de kaçak yapılaşma!

Yalova ile Düzce arasında kalan Sugören köyüne bağlı Höyüktepe’deki kaçak yapılaşma devam ediyor.

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 nerede? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada “Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu yapacağız” dedi.

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı!

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Lensistanbul ile Kurtköy'de yeni bir yaşam başlıyor! 

Toplam 1.162 daireden meydana gelen Lensistanbul ile Kurtköy'de yeni bir yaşam başlıyor. Projede ev fiyatları 300 bin TL'den başlıyor...

360 Office Kurtköy geliyor! Yeni proje!

Demirbaş Yapı - Hanesel Yapı İstanbul Kurtköy'de yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 360 Office projesinde detaylar henüz netleşmedi. 

Konya Hüyük Şehir Konağı’nın temeli atıldı!      

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hüyük ilçesine kazandırılan yatırımlarda incelemeler yaparak ilçeye kazandırılacak şehir konağının temel atma törenine katıldı. 

Yeni yıla yeni evde girin!

Konut sektörünün öncü firmaları ‘yeni yıla yeni evde girin’ diyerek indirimden düşük faize kadar fırsat sunuyor. 

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı yeni okullar açacak!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) yeni okullar açacak.

Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat teslim tarihi!

Yeniköy Konakları projesi 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat teslim tarihi ne zaman?

TOKİ Konya Ahırlı ve Yalıhüyük Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya’nın Ahırlı İlçesi’nde 121, Yalıhüyük İlçesi’nde 59 olmak üzere hayata geçirilecek olan toplam 180 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

hüyüke yeni okullar yaptırılacak Haberi

hüyüke yeni okullar yaptırılacak

Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, ilçeye sağlık meslek ve ticaret meslek lisesi kazandırabilmek için belediye olarak kolları sıvadıklarını söyledi, İstanbul ve İzmir'deki hayırsever Hüyüklüler ile bu konuda görüştüklerini dile getiren Akgümüş, "Hastane karşısında sağlık meslek lisesi, imar planımızda ise okul olarak gözüken ticaret lisesini yapmayı planlamaktayız" dedi.Hüyük'te mevcut 3 lise sayısının 5 olması yönünde gayret gösterdiklerini aktaran Akgümüş, şunları kaydetti:"Ilçemizde lise sayısı inşallah yenilerinin devreye girmesi ile 5'e ulaşacak. Yüksekokulun temelleri olan liselerimizin sayısının artması, hedeflediğimiz yüksek okulumuzun da en kısa sürede ilçemize gelmesinin önünü açacak ve bu zarureti doğuracaktır. Hüyük Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi eğitimde de ilçemizi ön plana çıkarmayı hedeflemekteyiz. ilçemizde Anadolu Lisesis ve İmam Hatip Lisesi'nin kısa bir süre sonra açılışının yapılmasının...