28 / 04 / 2024

Hüyükte TOKİ 1. etap ev kuraları çekildi

Hüyükte TOKİ 1. etap ev kuraları çekildi

Konya’nın Hüyük ilçesinde toplu konutlar için başvuruda bulunan vatandaşlar kura heyecanı yaşadı. Hüyük’te TOKİ 1. etap ev kura sonuçları belli oldu. Anahtar teslimi Eylül'de yapılacak.

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!  2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hüyük'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hüyük'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hüyük sosyal konut projesi...

Aksaray Pazartepe Höyük doğal sit alanı ilan edildi!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Karaören Köyü sınırları içerisinde kalan Pazartepe Höyük'ün 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi. 

TOKİ Yalıhöyük konutları 2021'de teslim edilecek! 

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut inşaatında incelemelerde bulundu. 59 konutun 2021 yılının başında teslim edileceği belirtildi...

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 nerede? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Konya Ahırlı ve Yalıhüyük 180 konut ihalesi 12 Ekim'de!

TOKİ tarafından Konya'nın Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde toplam 180 daire inşa edilecek. TOKİ Konya Ahırlı ve Yalıhüyük 180 konut ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

Yeni İmar Yönetmeliği 1 ay sonra yürürlükte!

Yeni İmar Yönetmeliği 1 Ekim itibari ile yürürlükte olacak. Peki, bu süreçte mevcut yapı ruhsatı başvuruları ne olacak? Mevcut teşekkül ne olacak? İşte yanıtı..

TOKİ'den Konya Ahırlı ve Yalıhüyük'e 180 daire!

TOKİ tarafından Konya'nın Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde toplam 180 daireden oluşacak 2 yeni proje hayata geçirilecek.

Konya Hüyük TOKİ 88 konut ihalesi bugün!

Konya İli Hüyük İlçesi Hüyük Mahallesi, 88 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün yapılacak.

TOKİ Hüyük 88 konut ihalesi yarın!

Konya İli Hüyük İlçesi Hüyük Mahallesi, 88 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın gerçekleştirilecek.

Erzurum'da konut satışları yüzde 81,1 arttı!

Kentsel dönüşüm çalışmaların hız kazandığı Erzurum'da konut satışları geçen yıla göre yüzde 81,1 artış gösterdi.

TOKİ Konya Hüyük 88 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından Konya İli Hüyük İlçesi Hüyük Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 88 konut için ihale tarihi belli oldu.

Konya Hüyük TOKİ başvuru tarihleri ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Hüyük Belediye Projesi kapsamında 5 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Peki Konya Hüyük TOKİ başvuru tarihleri ne zaman?

Hüyükte TOKİ 1. etap ev kuraları çekildi Haberi

Hüyükte TOKİ 1. etap ev kuraları çekildi

Konya’nın Hüyük ilçesinde toplu konutlardan edinmek için başvuruda bulunan vatandaşlar kura heyecanı yaşadı.


Hüyük’te TOKİ 1. etap ev kura sonuçları belli oldu. Hüyük Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu’nda gerçekleştirilen programda vatandaşlar kura çekimi heyecanı yaşadı. Kura çeken isimler arasında Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin de yer aldı. Şahin, noter huzurunda TOKİ görevlilerine nezaretinde kura çekimi yaparak hak sahibi olduğu daireyi belirledi. Hüyük’te TOKİ tarafından toplu konut projesi kapsamında toplam 125 dairenin yapımı tamamlandı. Konutların 28’i 3+1, 97’si ise 2+1 şeklinde inşa edildi. Çekilişi yapılan dairelerin banka sözleşmelerinin tamamlanmasının ardından Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine anahtarlarının teslim edilmesi bekleniyor.


Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, yaptığı konuşmada, kendisi gibi konutlardan edinmek için başvuruda yapan tüm vatandaşların kura heyecanı yaşadığını dile getirerek, “Konutların yapımında emeği...