30 / 04 / 2024

Huzurlu Gayrimenkul istanbul projesi

Huzurlu Gayrimenkul istanbul projesi

Trakya ve Anadolu'da 19 il ve ilçede otuzun üzerinde proje üreten Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş., İstanbul'da 30 dönüm arazi üzerine 700 dairelik bir site yapımı için kolları sıvadı.

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Hatamı ve Mahboobeh Ranjbar ortaklığında kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul İstanbul Bahçelievler arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 no.lu parseldeki 1 adet arsaya ilişkin  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Adania Gayrimenkul, İstanbul'da arsa arıyor!

Son Grup şirketlerinden Adania Gayrimenkul İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri için İstanbul’da arsa arıyor..

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show'a katılıyor!

KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor.

Huzurlu Yuvam Yapı Gayrimenkul Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzurlu Yuvam Yapı Gayrimenkul Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Selim Bulut ve Ali Zeki Osmanağaoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Beylikdüzü'de kuruldu.

Eva Gayrimenkul İstanbul'un en değerli caddelerini sıraladı!

Eva Gayrimenkul Değerleme, aylık kira bedeli bakımından İstanbul'un en değerli caddelerini sıraladı. İşte İstanbul'un metrekarede aylık kira bedeli bakımından en pahalı caddeleri...

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Yasin Işık Gayrimenkul, İstanbul'da home office projesine hazırlanıyor!

İstanbul'da yükselen home office projelerine bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul'da Gizoto ortaklığıyla Marmara Kule projesine hazırlanan Yasin Işık Gayrimenkul İnşaat, projede 240 adet home office yapmayı tasarlıyor.

Metal Gayrimenkul İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında aldığı karara göre İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı.

Huzurlu Gayrimenkul istanbul projesi Haberi

Huzurlu Gayrimenkul istanbul projesi


Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İstanbul'da 30 dönüm alan üzerine 700 dairelik yeni bir yaşam alanı inşa etmeye başlayacaklarını söyledi. 

Karabük'te yapımı devam Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. Etap çalışmalarını inceleyen Genel Müdür Bayram Bıyıklı, ikinci etap inşaat çalışmalarına başladıklarını belirtti. 

Trakya ve Anadolu'da 19 il ve ilçede otuzun üzerinde proje üreten Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş., İstanbul'da 30 dönüm arazi üzerine 700 dairelik bir site yapımı için kolları sıvadı. Bu güne kadar Edirne, Kırklareli, Manisa, Afyon, Denizli, Kütahya, Karabük, Sinop, Samsun, Sivas il merkezleri ve bu illerin ilçelerinde yaşam alanları üreten Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde, İhlas Marmara Evleri 2. Kısmın hemen yanı başında 700 dairelik yeni bir projeye başlıyor. Yapılacak sitede, ticari alanlar, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna,...