30 / 04 / 2024

huzurlu inşaat istanbul projesi nerede

huzurlu inşaat istanbul projesi nerede

Trakya ve Anadolu'da 19 il ve ilçede otuzun üzerinde proje üreten Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş., İstanbul'da 30 dönüm arazi üzerine 700 dairelik bir site yapımı için kolları sıvadı.

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine de başlayacak..

Huzurlu İnşaat Anadolu'ya yatırım yapıyor!

Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

Huzurlu İnşaat'tan yeni yatırım hamleleri!

Huzurlu İnşaat, Anadolu’da ve İstanbul’da devam eden 5 şantiyede yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul Valiliği'nden 3 okulda yeniden inşaat ihalesi!

Küçükçekmece'deki Sefaköy 100. Yıl İlkokulu ve Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kağıthane'deki Zuhal İlkokulu için yeniden yapım inşaat ihalesi düzenleniyor..

RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta!

TOKİ, RTÜK İstanbul Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı için ihale düzenliyor. RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Salihlili inşaatçılardan İstanbul ziyareti!

Salihlili inşaatçılar İstanbul'da CNR'da düzenlenen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı ile TÜYAP tarafından organize edilen Kapı ve Pencere Fuarları'na katıldı.

Huzurlu İnşaat'tan 120 ay vadeye 0 peşinat kampanyası!

Huzurlu İnşaat, Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katıldı. Projesinde 120 ay vadeye 0 peşinat uygulanıyor.

Baysas inşaat İstanbul 216 Konutları'na yoğunlaştı!

Baysas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, konut alıcılarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve onlara kusursuz hizmet sunmak amacıyla İstanbul 216 Konutları projesini tamamlayana kadar onun üzerinde yoğunlaşma kararı aldıklarını söyledi.

Okkalar İnşaat'tan İstanbul'a 3 yeni proje!

Konya'nın en büyük inşaat firmalarından Okkalar İnşaat, Türkiye'ye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Ömer Faruk Okka: Konya'da Armakent adında 230 konutluk yeni bir projemiz var. İstanbul'da da 3 adet yeni projemiz var." dedi.

Huzurlu İnşaat'tan 10 bin dolar bozdurana yüzde 10 indirim!

Huzurlu İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar‘dan TL’ye dönelim çağrısını desteklemek adına “Huzurlu Marmara” projesinde 10 bin dolar bozdurana yüzde 10 indirim kampanyasını başlattı.

İstanbul’un yeni havalimanının inşaatı hızla ilerliyor!

Dünyanın en büyük havalimanlarından defalarca daha büyük olacak İstanbul’un yeni havalimanı inşaatı hızla ilerliyor. Hızlı tren ve metro bağlantısı olacak havalimanının toplamda 5 kuzey-güney ve 1 adet doğu-batı yönlü pisti olacak.

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümü açılıyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde, inşaat sektöründeki gelişmeler dikkate alınarak yeni bir bölüm açıldı. İnşaat Mühendisliği Bölümü, 2016-2017 döneminde ilk kez öğrenci kabul edecek.

Piyalepaşa İstanbul’da inşaat başladı!

Polat, yarım asırlık tecrübesi ile İstanbul Piyalepaşa’da yeni bir yaşam alanı kuruyor. Türkiye’de özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’da inşaat başladı. Bölgede semt kültürü yeniden hayat bulacak.

huzurlu inşaat istanbul projesi nerede Haberi

huzurlu inşaat istanbul projesi nerede


Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İstanbul'da 30 dönüm alan üzerine 700 dairelik yeni bir yaşam alanı inşa etmeye başlayacaklarını söyledi. 

Karabük'te yapımı devam Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. Etap çalışmalarını inceleyen Genel Müdür Bayram Bıyıklı, ikinci etap inşaat çalışmalarına başladıklarını belirtti. 

Trakya ve Anadolu'da 19 il ve ilçede otuzun üzerinde proje üreten Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş., İstanbul'da 30 dönüm arazi üzerine 700 dairelik bir site yapımı için kolları sıvadı. Bu güne kadar Edirne, Kırklareli, Manisa, Afyon, Denizli, Kütahya, Karabük, Sinop, Samsun, Sivas il merkezleri ve bu illerin ilçelerinde yaşam alanları üreten Huzurlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde, İhlas Marmara Evleri 2. Kısmın hemen yanı başında 700 dairelik yeni bir projeye başlıyor. Yapılacak sitede, ticari alanlar, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna,...