01 / 05 / 2024

HVM Enerji Makina İnşaat

HVM Enerji Makina İnşaat

HVM Enerji Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Deluxia Palace A Blok'ta kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji  Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar,  Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ  tarafından kuruldu.

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Entegre İnşaat Makina Enerji Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Acar, Kamil Özdağ, Mehmet Ata Acar ve Samed Özdağ ortaklığında kuruldu.

Bostancı Emlak ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Telekomünikasyon Enerji Makina Mühen.ve Bakım Petrol Oto Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bostancı tarafından kuruldu.

Biltek Mühendislik İnşaat Makina Elektrik Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biltek Mühendislik İnşaat Makina Elektrik Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli Burak Bildik tarafından kuruldu.

Stinga Enerji Makina Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stinga Enerji Makina Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Durdu tarafından kuruldu.

Abba Mühendislik Makina İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Abba Mühendislik Makina İnşaat Ve Malzemeleri Enerji Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Abba Mühendislik Makina İnşaat'ın merkezi Üsküdar'a taşındı. 

E Net Makina Mühendislik Enerji İnşaat Ve Dış Ticaret Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Net Makina Mühendislik Enerji İnşaat Ve Dış Ticaret Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Yılmaz tarafından kuruldu. 

Geopower Service Enerji Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geopower Service Enerji Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Balsüzen tarafından kuruldu. 

Caplast İnşaat Makina İzolasyon Plastik Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caplast İnşaat Makina İzolasyon Plastik Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 7 milyon 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Armatekin İnşaat Makina Enerji Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armatekin İnşaat Makina Enerji Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Armağan Hakan Aytekin tarafından kuruldu.

Bi Enerji Makina Tesisat Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Enerji Makina Tesisat Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Derya Ertaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Maslak, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

HVM Enerji Makina İnşaat Haberi

HVM Enerji Makina İnşaat

HVM Enerji Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


HVM Enerji Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.  1  )  a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...