15 / 05 / 2024

HYFIX çözüm ortağı

HYFIX çözüm ortağı

Sektörde 25'inci yılını geride bırakan İnterfiks Yapı Kimyasalları, kimyasal su yalıtımı konusunda sunduğu ürün grubu HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile Güneşli'de Nurol Park projesinin de çözüm ortağı oldu...

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Fahiş ev kiralarına yapı kooperatifi çözümü! Kooperatifler sistem kapsamına alınmalı!

Ev kiralarında yaşanan fahiş yükselişler son günlerde en önemli gündem maddelerinden oldu. Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, fahiş fiyatlar için kooperatif çözümünü sundu.

Az ve orta hasarlı binalara Dünya Bankası çözümü! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, orta hasar gören yapılar için Dünya Bankası ile anlaşma yapılıp çözüm sunulacağını belirtti. 

Sanal gerçekliğin gayrimenkul sektörüne getireceği 5 çözüm!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden Gayrimenkul Notları’nda bu hafta sanal ve artırılmış gerçekliğin gayrimenkul sektörüne getireceği 5 çözümü mercek altına aldı.

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

Enplus Sub-zero Wolf ürünüyle mimarların çözüm ortağı oluyor!

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

Doka zorlu projelerin çözüm ortağı!

Yapıları itibariyle detaylı mühendislik çalışmaları ve komplike çözümler gerektiren endüstriyel yatırımlar ve altyapı projelerinde Doka, yatırımcıların öncelikli tercihi oluyor.

Doka, 'endüstriyel kalıp' çözümü ile inşaat maliyetlerini düşürecek!

Doka Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, inşaat sektöründe küçük ya da büyük tüm projeler için 'endüstriyel kalıp' çözümü sunduklarını, şirketlerin maliyetlerini kısmalarına yardımcı olduklarını söyledi.

Confetti'den yeni özel tasarım proje halıları!

Oteller, eğlence mekanları ve eğitim kurumlarında güvenli ve hijyenik kullanım alanı oluşturan Confetti, özel tasarım proje halıları ile mimarların çözüm ortağı oluyor.

360 Kurtköy projesi metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi!

360 Kurtköy projesi, net-brüt metrekare hesabına yeni bir çözüm getirdi. Buna göre konut satışları net metrekare üzerinden yapılacak. Brüt metrekareye ise otopark ve sosyal alanlar dahil edilmeyecek

Kalekim kış inşaatlarına Wintertech ile çözüm sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

HYFIX çözüm ortağı Haberi

HYFIX çözüm ortağı

Sektörde 25'inci yılını geride bırakan İnterfiks Yapı Kimyasalları, kimyasal su yalıtımı konusunda sunduğu ürün grubu HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile Güneşli'de Nurol Park projesinin de çözüm ortağı oldu. Nurol GYO'nun bir "Yaşam Vadisi" projesi 55 bin metrekarelik inşaat alanına...