06 / 05 / 2024

Hyundai Elevator hakan ek

Hyundai Elevator hakan ek

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Hyundai Elevator Türkiye, yakın zamanda gerçekleştirdiği ortaklık anlaşması sonrası Türkiye’yi Avrupa’ya açılmada üs olarak konumlandırmayı ve faaliyet alanını genişletmeyi planlıyor.

Hyundai Elevator Türkiye'den eğitime destek!

Türkiye’de inşaat sektörüne paralel olarak büyüyen asansör sektörünün öncüsü Hyundai Elevator Türkiye, mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencilerine özel eğitimler veriyor.

Hyundai Elevator'dan asansöre çift kat çözüm!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Kore devi Hyundai Elevator, yenilikçi ürünleriyle dünya asansör sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

Hyundai Elevator, Avrupa’ya Türkiye’den açılıyor!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Hyundai Elevator Türkiye, yakın zamanda gerçekleştirdiği ortaklık anlaşması sonrası Türkiye’yi Avrupa’ya açılmada üs olarak konumlandırmayı ve faaliyet alanını genişletmeyi planlıyor.

GoodWorks, Hyundai Elevator Türkiye ile anlaştı!

Temmuz ayında Pana Yapı ve Porçöz’ü iş ortakları arasına ekleyen GoodWorks son olarak Türkiye’de Asansör sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Hyundai Elevator Türkiye ile el sıkıştı.

Hakan Ek: Yabancı yatırımcılar Türk projelerini tanıyacak!

Türk inşaat sektörünü bir araya getiren "Sign of the City Awards" da gecenin platin sponsoru HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, yarışmayla yabancı yatırımcıların Türk projelerini daha iyi tanıyacağını söyledi.

Hakan Ek: Sign of the City Awards'le Türk projeleri farkedilecek!

TÜRK inşaat sektörünü bir araya getiren "Sign of the City Awards" muhteşem bir törenle sahipleriyle buluştu. Gecenin platin sponsoru Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, yabancı yatırımcıların Türk projelerini daha iyi tanıyacağını söyledi.

Hakan Çağlar: Kentsel dönüşümde ikinci rotamız Beşiktaş!

Seda Tabak Sabah Gazetesi ' ndeki bugünki köşesinde KentPlus markalı konut projeleriyle tanınan Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar ile yaptığı röportaja yer verdi...

Hyundai Avrupa'ya Karsan ile girecek!

Hyundai, Avrupa için üreteceği ticari araç için Karsan'la işbirliği yapacak. Konuya yakın bir kaynak, Güney Koreli otomotiv üreticisi Hyundai'nin Avrupa ticari araç pazarına Türkiye'de Karsan ile üreteceği bir model ile gireceğini söyledi...

Hakan Yusuf Güner kimdir?

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner kimdir? Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Yusuf Güner, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Hakan Topçu kimdir?

Mimar Hakan Topçu kimdir? Mimar Hakan Topçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Topçu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Topçu..

Hyundai Assan Hanil Plastik Tampon Boyahanesi açılışına Fikir Işık katıldı!

76 milyon Dolar a mal olan Hyundai Assan Hanil Plastik Tampon Boyahanesi Plastik enjeksiyon, kapı paneli, boyalı tampon ve koltuk üretim hatları yatırımlarının resmi açılış töreni Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Hyundai Asansör, Türkiye'de çok katlı projelerle büyüyor!

HMF’nin güvencesiyle 2009’da girdiği Türkiye pazarında bu yıl yüzde 50 büyüme hedefleyen Hyundai Asansör; metro, şehir hastanesi, hava limanı, otel, alışveriş merkezi, kentsel dönüşüm ve Emlak Konut’un projelerine odaklandı.

Hakan Kıran Mimarlık'ın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Küresel alanda faaliyet gösteren halkla ilişkiler ve iletişim kuruluşlarından Burson - Marsteller’ ın Türkiye temsilciliğini yürüten Effect Halkla İlişkiler, ünlü Mimar Hakan Kıran ile anlaştı.

Hyundai Elevator hakan ek Haberi

Hyundai Elevator hakan ek

Hyundai Elevator Türkiye CEO’su Hakan Ek, “Hyundai Elevator, Kore ve Çin’den sonra en büyük satışlarını Türkiye’de gerçekleştiriyor. Hyundai Elevator, Türkiye’yi ikinci bir iç pazarı olarak görüyor” diye konuştu.


2010 yılında Türkiye’ye güçlü bir giriş yapan Kore devi Hyundai Elevator; Türkiye’de

yatırım yapma kararını, imzaladığı ortaklık anlaşması ile bir adım ileriye taşıyarak şirketin yüzde 51 oranındaki çoğunluk hissesine sahip oldu. HYUNDAI’nin Kore, Çin ve Hindistan dışındaki en yüksek başarı grafiğini ülkemizde yakalaması bu kararda etkili oldu. Ortaklık sonrası faaliyetlerine Hyundai Elevator Türkiye olarak devam eden firma, dış pazarlarda daha da aktif yer alarak önümüzdeki dönemlerde faaliyet alanını genişletmeyi hedefliyor.


TÜRKİYE AVRUPA’YA AÇILMA ÜSSÜ OLACAK

Hyundai Elevator Türkiye CEO’su Hakan Ek, “Hyundai ile Türkiye’de ortaklık kurulması konusunda bir süredir görüşmelerimiz sürüyordu, 19 Temmuz itibariyle de...