20 / 07 / 2024

Hyundai Fıkri ışık

Hyundai Fıkri ışık

76 milyon Dolar a mal olan Hyundai Assan Hanil Plastik Tampon Boyahanesi Plastik enjeksiyon, kapı paneli, boyalı tampon ve koltuk üretim hatları yatırımlarının resmi açılış töreni Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 450 milyon TL'lik 19 .Tertip İhraç Belgesi!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 450 milyon TL tutarında ve azami 100 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınladı. 

Vakıf Varlık Kiralama 500 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı TRDVVRK82012 ISIN kodlu, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamamlandı.

Vakıf Varlık Kiralama 50 milyon TL kira sertifikasının ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın nitelikli yatırımcıya ihraç ettiği 50 milyon TL nominal tutarlı, 54 gün vadeli, TRDVVRK52023 ISIN kodlu kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı... 

Vakıf Varlık Kiralama 360 milyon TL kira sertifikasının itfa ve getiri ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın nitelikli yatırımcıya ihraç ettiği 360 milyon TL nominal tutarlı, 91 gün vadeli, TRDVVRK52015 ISIN kodlu kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı... 

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Vakıf Varlık Kiralama'nın, Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK72047 ISIN kodlu, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı hakkında açıklama yaptı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 250 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından TRDVVRK42057 ISIN kodlu, 250 milyon TL tutarında yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 250 milyon TL kira sertifikasının ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 250 milyon TL değerli yurt içi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı...

Vakıf Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 150 milyon TL tutarındaki 100 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay aldı. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL tutarındaki 100 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay aldı. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL tutarındaki 100 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay aldı. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın 500 milyon TL kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 500 milyon TL tutarındaki 100 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay aldı. 

Vakıf Varlık Kiralama 285 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK72039 ISIN kodlu, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının tahsisli şekilde (halka arz edilmeksizin) satışı tamamlandı...

Vakıf Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL kira sertifikasının ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL değerli yurt içi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı...

Hyundai Fıkri ışık Haberi

Hyundai Fıkri ışık


5 YÜZ İSTİHDAM SÖZ KONUSU


Sadece Kore savaşı ile Korelilerle başlayan bir ilişki olmadığım belirterek sözlerine başlayan Bakan Işık, "Sadece devletten devlete değil, halktan halka bir iletişim var. İlişkilerimiz köklü ama kalıcı olması için ticaretle bunları taçlandırmak lazım. 20 Milyon Dolarlık bir yatırım yolda. Ticarette bisiklete binmek gibi sürekli pedal çevrilmeli. 5 yüz yeni istihdam oluşuyor. İstihdamı aynı zamanda bu kentin vekili olarak çok mu çok önemsiyorum" ifadelerini kullandı.Bu tesisle birlikte 150 Milyon Dolar fazla ihracat yapılacağını aktaran Işık, "Ak Parti iktidarı olarak bir yerli üretim iki teknolojik üretim alanlarına önem veriyoruz. Sadece finansal yöntemler ülkeleri tek başına ayakta tutmaz. Üretime dayalı ekonomiler krizlerden daha az zarar görür. Bu nedenle üretimi artırarak yola devam etmeliyiz. TBMM'de 4 kanun maddesi üretimle...