06 / 05 / 2024

Hz Bilal Camisi inşaatı tamamlandı

Hz Bilal Camisi inşaatı tamamlandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Camisi’nin inşaat çalışmalarını tamamladı. Cami 450 kişi kapasiteli olacak.

Ordu Hz.Bilal Camisi’nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Camisi’nin inşaat çalışmalarını tamamladı. Cami 450 kişi kapasiteli olacak.

Ordu Hz. Bilal Cami'nin inşaatında sona gelindi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Cami'nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatını tamamlıyor.

Ordu Hz Bilal Camii'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen, Hz. Bilal Camii'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Tuzla Hz. Osman Cami Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Tuzla’nın 60.camisi olarak 13 Haziran 2014’te hizmete açılan Hz. Osman Camisi’nin Kuran Kursu ve Şadırvanının temeli Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından atıldı.

Gaziantep Hz. Hatice Camisi açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Camisi ve sosyal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Şahintepe Hz. Ali Ekber Cami açıldı!

Şahintepe Hz. Ali Ekber Camisi, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katıldığı bir törenle açıldı. Şahintepe’de gerçekleşen açılış programına Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş da katıldı...

Gaziantep Bilal Çeker Camii, Nizip'in en büyük camisi olacak!

Hayırsever iş adamı Bilal Çeker tarafından Gaziantep'in Nizip ilçesine yapılan Bilal Çeker Cami'nin mimarı olan Nihat Akpek, Mir Yapı tarafından yapımına başlanan caminin Nizip'in en büyük camisi olacağını söyledi.

Üsküdar Koru Camisi bugün açılıyor!

Koru Camisi, bugün cuma namazıyla ibadete açılacak. Koru Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Bilal Kaçarlı, Koru Camisi’nin 9 ayda tamamlanarak ibadete hazır hale getirildiğini söyledi.

Mevlana Camisi'nin kundaklandığı kesinleşti!

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Başkanı Süleyman Çelik, Berlin'deki Mevlana Camisi'nin kundaklanmasıyla ilgili 24 şüphelinin tespit edildiğini belirterek, "Bir kundaklama olduğu, kesin olarak netleşti" dedi.

Danimarka'da Brabrand Camisi'nin temeli atıldı!

Arhus ' un Brabrand semtinde bin 500 kişinin namaz kılabileceği ve 1200 metrekarelik alana Danimarka Türk Diyanet Vakfı tarafından yaptırılacak Brabrand Camisi ' nin temeli atıldı...

Çamlıca Camisi'nin 6 minaresinden ikisi yükselmeye başladı!

Yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan ve kaba inşaatının yüzde 60'ı tamamlanan Çamlıca Camisi'nin 6 minaresinden ikisi yükselmeye başladı. Caminin 1 Temmuz 2016 Kadir Gecesi'nde ibadete açılması planlanıyor...

Bielefeld'deki Süleymaniye Camisi'nde yangın çıktı!

Bielefeld'deki Süleymaniye Camisi'nde yangın çıktı. IGMG Genel Sekreteri Yeneroğlu: "Failler Kur'an-ı Kerim'i tutuşturarak mescidi ateşe vermişlerdir. Bu durum, olayların arkasında İslam düşmanlığı olduğu şüphesini arttırmaktadır" dedi.

Hz Bilal Camisi inşaatı tamamlandı Haberi

Hz Bilal Camisi inşaatı tamamlandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi 450 kişi kapasiteli Hz. Bilal Camii’nde çalışmalarını tamamladı. Toplam 55 metrekarelik şadırvan, bay-bayan, engelli tuvaletleri gibi camiden bağımsız bölümler ise hayırsever mahalle sakinlerinin katkısıyla inşa edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 1 bin 200 metrekare alan içerisinde 220 metrekare zemin üzerine inşa edilen caminin yapımında Selçuklu mimarisinin ön planda tutulduğunu belirtti.

Ordu Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre, Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen camide yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Güler, 'İç cephede Selçuklu dönemine ait ahşap oyma sanatının gösterildiği karo tavan ve kapı, kolon kaplamaları, mihrap, minber, müezzin mahfili, merpen-balkon-korkuluk ile ahşap pencere imalatları gerçekleştirildi. Boya imalatı ve alttan ısıtma sistemi montajı da yapıldı' dedi.

Çalışmalar tamamlandı

Başkan Güler, 'Cami alanına şadırvan, oturma...