17 / 05 / 2024

Hz. İbrahim

Hz. İbrahim

Tarihi Şanlıurfa Kalesi yıkıldı. Olası yeni göçüklere karşı bölgede güvenlik şeridi çekildi...

Antik Ur şehrindeki kazılarda kompleks ortaya çıktı!

İngiliz arkeologlar, Irak'ın Nasıriye kenti yakınlarındaki antik Ur şehri üzerinde yapılan kazılarda devasa büyüklükte bir kompleksin kalıntılarını ortaya çıkardı

Ordu Hz.Bilal Camisi’nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Camisi’nin inşaat çalışmalarını tamamladı. Cami 450 kişi kapasiteli olacak.

Ordu Hz. Bilal Cami'nin inşaatında sona gelindi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Cami'nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatını tamamlıyor.

Ordu Hz Bilal Camii'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen, Hz. Bilal Camii'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Cami açıldı!

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Camii’nin açılışı gerçekleşti.

Esenyurt Hz. Hasan Harakani Camii’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Esenyurt Belediyesi Esenyurt Akşemseddin Mahallesi'nde hayata geçireceği Hz. Hasan Harakani Camii’nin temelini attı

Manisa'daki Hz. İbrahim Camii inşaatına öğrencilerden destek!

Manisa'da inşaatı durma noktasına gelen cami için bir grup lise öğrencisi, topladıkları harçlıklarını bağışladı. Şehzadeler'in Kazım Karabekir Mahallesi'nde mart ayında inşatına başlanan 1100 kişi kapasiteli, Hz. İbrahim Camii inşaatı, maddi imkansızlık nedeniyle durma noktasına geldi.

Arnavutköy Hz. Ömer Kuran Kursu açıldı!

3. yıl önce temeli atılan Hz Ömer Kuran Kursu, hayır severlerin yardımı ve Arnavutköy Belediye’sinin desteğiyle tamamlandı. 100 öğrenci kapasiteli kurs, içerinde yatakhane, öğrencilerin faydalanacağı sosyal alanlar ve konferans salonu barındırıyor.

İzmit Veliahmet ve Hacıhzır'da dönüşüm başladı!

İzmit Belediyesi’nin Cedit-Erenler bölgelerindeki Kentsel Dönüşüm çalışması devam ederken, Kayserili işadamı Ömer Veral’ın sahibi olduğu Veral İnşaat firması Veliahmet ve Hacıhzır mahallelerinde büyük bir kentsel dönüşüm projesini başlattı.

Kıbrıs'taki kumarhaneli otel inşaatı onay bekliyor!

Evrensel Sevgi ve Kardeşlik Derneği (ESKAD) üyesi İbrahim Davran da Hz. Ömer Türbesi'nin çevresine kumarhaneli otel inşaatının devam ettiğini belirterek inşaatı için de Bakanlar Kurulunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Tuzla Hz. Osman Cami Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Tuzla’nın 60.camisi olarak 13 Haziran 2014’te hizmete açılan Hz. Osman Camisi’nin Kuran Kursu ve Şadırvanının temeli Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından atıldı.

Gaziantep Hz. Hatice Camisi açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Camisi ve sosyal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Kıbrıs Hz. Ömer Türbesi'nin yanına kumarhane yapılmasına izin!

Kıbrıs’ta Hz. Ömer Türbesinin yanı başına kumarhane yapılmasına karar verilmesi tartışma yarattı. Vakıflar Genel Müdürlüğü karara tepki gösterdi.

Hz. İbrahim Haberi

Hz. İbrahim


Tarihi Şanlıurfa Kalesi Cuma namazı esnasında yıkıldı. İhbar üzerine gelen itfaiye, olası yeni göçüklere karşı tedbir amacıyla güvenlik şeridi çekti. Kalabalığı olay yerinden uzaklaştıran görevliler, can kaybı olmadığını belirtti. Şanlıurfa kalesi Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı yer olarak...