29 / 04 / 2024

Hz Ömer Camii

Hz Ömer Camii

Pamukova merkezde inşaatı tamamlanan Hz. Ömer Camii törenle hizmete açıldı. Yeni yapılan camide ilk namazı İl Müftüsü İlyas Serenli kıldırdı.

Afrin'deki Ömer Bin Hattab Camii ve Nebi Huri Türbesi restore edildi!

Suriye'nin Afrin bölgesinde yer alan tarihi Ömer Bin Hattab Camii ve Nebi Huri Türbesi'nin, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restorasyon çalışmaları bitirildi.

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli atıldı!

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Çamlıca Camii etrafında kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "İstanbul Gaziosmanpaşa, Esenler ve Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda, Çamlıca Camii etrafının düzenlenmesi amacıyla etrafıyla ilgili kentsel dönüşüm ihale aşamasına getireceğiz" dedi...

Ordu Hz Bilal Camii'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen, Hz. Bilal Camii'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Cami açıldı!

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Camii’nin açılışı gerçekleşti.

Esenyurt Hz. Hasan Harakani Camii’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Esenyurt Belediyesi Esenyurt Akşemseddin Mahallesi'nde hayata geçireceği Hz. Hasan Harakani Camii’nin temelini attı

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Üsküdar Bahçelievler Ömer Öztürk Camii’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, Ömer Öztürk Camii açıldı. Caminin açılışına Bilal Erdoğan katıldı.

Manisa'daki Hz. İbrahim Camii inşaatına öğrencilerden destek!

Manisa'da inşaatı durma noktasına gelen cami için bir grup lise öğrencisi, topladıkları harçlıklarını bağışladı. Şehzadeler'in Kazım Karabekir Mahallesi'nde mart ayında inşatına başlanan 1100 kişi kapasiteli, Hz. İbrahim Camii inşaatı, maddi imkansızlık nedeniyle durma noktasına geldi.

Arnavutköy Hz. Ömer Kuran Kursu açıldı!

3. yıl önce temeli atılan Hz Ömer Kuran Kursu, hayır severlerin yardımı ve Arnavutköy Belediye’sinin desteğiyle tamamlandı. 100 öğrenci kapasiteli kurs, içerinde yatakhane, öğrencilerin faydalanacağı sosyal alanlar ve konferans salonu barındırıyor.

Mardin Artuklu'da 15 Temmuz Şehitler Camii açıldı!

Mardin merkez Artuklu ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Camii ibadete açılırken Hz. Osman Camii ve Üniversite Camii’nin yapımı ise sürüyor.

İzmit Veliahmet ve Hacıhzır'da dönüşüm başladı!

İzmit Belediyesi’nin Cedit-Erenler bölgelerindeki Kentsel Dönüşüm çalışması devam ederken, Kayserili işadamı Ömer Veral’ın sahibi olduğu Veral İnşaat firması Veliahmet ve Hacıhzır mahallelerinde büyük bir kentsel dönüşüm projesini başlattı.

Kıbrıs'taki kumarhaneli otel inşaatı onay bekliyor!

Evrensel Sevgi ve Kardeşlik Derneği (ESKAD) üyesi İbrahim Davran da Hz. Ömer Türbesi'nin çevresine kumarhaneli otel inşaatının devam ettiğini belirterek inşaatı için de Bakanlar Kurulunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Hz Ömer Camii Haberi

Hz Ömer Camii

Pamukova Müftülüğü’ne bağlı Hz. Ömer Camii açılış töreninde selamlama konuşmalarının ardından İl Müftüsü İlyas Serenli’nin yaptırdığı dua ile caminin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, İlçe Müftü V. Ali Erhun ile dernek yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.



Yeni...