17 / 05 / 2024

Hz. Ömer Kuran Kursu nerede

Hz. Ömer Kuran Kursu nerede

3. yıl önce temeli atılan Hz Ömer Kuran Kursu, hayır severlerin yardımı ve Arnavutköy Belediye’sinin desteğiyle tamamlandı. 100 öğrenci kapasiteli kurs, içerinde yatakhane, öğrencilerin faydalanacağı sosyal alanlar ve konferans salonu barındırıyor.

Arnavutköy Hz. Ömer Kuran Kursu açıldı!

3. yıl önce temeli atılan Hz Ömer Kuran Kursu, hayır severlerin yardımı ve Arnavutköy Belediye’sinin desteğiyle tamamlandı. 100 öğrenci kapasiteli kurs, içerinde yatakhane, öğrencilerin faydalanacağı sosyal alanlar ve konferans salonu barındırıyor.

İzmit Veliahmet ve Hacıhzır'da dönüşüm başladı!

İzmit Belediyesi’nin Cedit-Erenler bölgelerindeki Kentsel Dönüşüm çalışması devam ederken, Kayserili işadamı Ömer Veral’ın sahibi olduğu Veral İnşaat firması Veliahmet ve Hacıhzır mahallelerinde büyük bir kentsel dönüşüm projesini başlattı.

Kıbrıs'taki kumarhaneli otel inşaatı onay bekliyor!

Evrensel Sevgi ve Kardeşlik Derneği (ESKAD) üyesi İbrahim Davran da Hz. Ömer Türbesi'nin çevresine kumarhaneli otel inşaatının devam ettiğini belirterek inşaatı için de Bakanlar Kurulunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Kıbrıs Sahabe Türbesi yanındaki otel inşaatına tepki!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Kıbrıs'ın fethi için bölgeye giden İslam kumandanlarından Hazreti Ömer ve altı silah arkadaşının mezarının bulunduğu Hz. Ömer Türbesi’nin (Sahabe Türbesi) yanında devam eden kumarhaneli otel inşaatı toplumun tepkisini çekmeye devam ediyor.

Tuzla Hz. Osman Cami Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Tuzla’nın 60.camisi olarak 13 Haziran 2014’te hizmete açılan Hz. Osman Camisi’nin Kuran Kursu ve Şadırvanının temeli Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından atıldı.

Kıbrıs Hz. Ömer Türbesi'nin yanına kumarhane yapılmasına izin!

Kıbrıs’ta Hz. Ömer Türbesinin yanı başına kumarhane yapılmasına karar verilmesi tartışma yarattı. Vakıflar Genel Müdürlüğü karara tepki gösterdi.

Nevşehir Güzelyurt'a yeni park!

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’ nin hemen üst bölümündeki 218. ve 220. Sokak’ın birleşiminde yer alan park, toplam 4 bin metrekarelik bir alanda yapılandırıldı.

Sakarya Pamukova Hz. Ömer Camii törenle hizmete açıldı!

Pamukova merkezde inşaatı tamamlanan Hz. Ömer Camii törenle hizmete açıldı. Yeni yapılan camide ilk namazı İl Müftüsü İlyas Serenli kıldırdı.

Samsun İlkadım'da Hz. Ömer Camii'nin temeli atıldı!

Adalet Mahallesi'ndeki Hz. Ömer Camii temel atma töreninde açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Büyükşehir Belediyemizle birlikte revizyon imar çalışması ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözüp, yerinde dönüşümün önünü açacağız” dedi.

Erzincan Pir-i Sami Hz. Kur’an Kursu yenileniyor!

1960’tan beri Erzincan’ın öncü Kuran kurslarından olan Karaağaç Pîr-i Sâmi Hz. Kur’an Kursu, uzun yıllardır verdiği hizmete ara verip tekrar yapılmak üzere yıkıldı.

Marmaraereğlisi'nde yeni cami için temel atıldı!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Kamaradere Mahallesi'ye yapılacak olan Hz. Ömer Cami'nin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan başkan, camiler konusunda her zaman hassas olduklarını ve yardımcı olacaklarını belirtti.

Ömer Faruk Çelik, gayrimenkul sektörünü yeni bir iş modeliyle tanıştırmaya hazırlanıyor!

Gayrimenkul Geliştirme'yi kuran Ömer Faruk Çelik, sektörü yeni bir iş modeliyle tanıştırmaya hazırlanıyor. Sistem, markalı konut projelerinden alınacak fırsat dairelerin avantajlı ödeme modelleriyle satılmasına dayanıyor.

Ömer Faruk Çelik indirimli konut satışına 'Mashattan'dan başladı!

Sinpaş’tan ayrıldıktan sonra EYG Gayrimenkul Geliştirme'yi kuran Ömer Faruk Çelik, tamamlanmış markalı projelerin elde kalan dairelerine talip olacak. Bunları indirimle yabancılara pazarlayacak Çelik'in hedefi yılda 1.500-2.00 konut satmak...

Hz. Ömer Kuran Kursu nerede Haberi

Hz. Ömer Kuran Kursu nerede


Hz. Ömer Kuran Kursu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla açıldı. 3. yıl önce temeli atılan Hz Ömer Kuran Kursu, hayır severlerin yardımı ve Arnavutköy Belediye’sinin desteğiyle tamamlandı. 100 öğrenci kapasiteli kurs, içerinde yatakhane, öğrencilerin faydalanacağı sosyal alanlar ve konferans salonu barındırıyor.


Cuma Namazı sonrası açılışı yapılan kursa; Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Müftüsü Bahri Şamat, hayır severler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Hz. Ömer Kuran Kursu açılışında konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “ Çok hayırlı bir iş için Allah’ın kelamının öğretilebileceği, okutulacağı, ezberletileceği bir kurumu açmak üzere Allah’ın beyti olan caminin gölgesinde bu güzel günde bir araya geldik. Şükürler olsun insanımız hayrın olduğu her yerde var. Kötülüğe mani olmak adına da üstüne vazife...