08 / 05 / 2024

Hz. Osman Cami Kuran Kursu

Hz. Osman Cami Kuran Kursu

Tuzla’nın 60.camisi olarak 13 Haziran 2014’te hizmete açılan Hz. Osman Camisi’nin Kuran Kursu ve Şadırvanının temeli Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından atıldı.

Ordu Hz.Bilal Camisi’nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Camisi’nin inşaat çalışmalarını tamamladı. Cami 450 kişi kapasiteli olacak.

Ordu Hz. Bilal Cami'nin inşaatında sona gelindi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Cami'nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatını tamamlıyor.

Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Cami açıldı!

Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’ne yapılan Gürpınar Ehlibeyt Hz. İmam Rıza Camii’nin açılışı gerçekleşti.

Manisa'daki Hz. İbrahim Camii inşaatına öğrencilerden destek!

Manisa'da inşaatı durma noktasına gelen cami için bir grup lise öğrencisi, topladıkları harçlıklarını bağışladı. Şehzadeler'in Kazım Karabekir Mahallesi'nde mart ayında inşatına başlanan 1100 kişi kapasiteli, Hz. İbrahim Camii inşaatı, maddi imkansızlık nedeniyle durma noktasına geldi.

Mardin Artuklu'da 15 Temmuz Şehitler Camii açıldı!

Mardin merkez Artuklu ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Camii ibadete açılırken Hz. Osman Camii ve Üniversite Camii’nin yapımı ise sürüyor.

Tuzla Hz. Osman Cami Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Tuzla’nın 60.camisi olarak 13 Haziran 2014’te hizmete açılan Hz. Osman Camisi’nin Kuran Kursu ve Şadırvanının temeli Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından atıldı.

Gaziantep Şahinbey'e yeni cami ve sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Cami’nin ve Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Batman Hz. Hamza Camii hizmete açıldı!

Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıllık cezaevi yıkılarak, yerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de desteğiyle bin kişilik modern bir cami inşa edildi. Hz. Hamza Cami'sinin yapımı 580 bin liraya mal oldu.

Edirne Selimiye Cami restore edilecek!

EDİRNE’de Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Cami, 36 yıl aradan sonra restore edilecek. Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Generen, “Selimiye Camii en son 1980 yılında restore edilmiş bir yapı." dedi.

Samsun Şerefiye Cami tanıtıldı!

’Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet’ başlıklı sempozyumda konuşan Samsun Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gülsan Sanayi Sitesi'ne yapılacak olan Şerefiye Cami ile ilgili ayrıntıları ilk kez paylaştı.

Şahintepe Hz. Ali Ekber Cami açıldı!

Şahintepe Hz. Ali Ekber Camisi, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katıldığı bir törenle açıldı. Şahintepe’de gerçekleşen açılış programına Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş da katıldı...

Gaziantep Nizip'e cami inşa edilecek!

Nizip Kaymakamlığı ile hayırsever iş adamı Bilal Çeker arasında cami yapımı için protokol imzalandı. İlçe Müftüsü Osman Şekerci ise caminin maliyetinin yaklaşık 2,5 milyon lira olacağını belirtti.

Hz. Osman Cami Kuran Kursu Haberi

Hz. Osman Cami Kuran Kursu


Tuzla Belediyesi ve Hayırsever işadamları tarafından yapılıp Tuzla’nın 60.camisi olarak 13 Haziran 2014’te hizmete açılan Hz. Osman Camisi’nin Kuran Kursu ve Şadırvanının temeli Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından atıldı. Hz. Osman Camisi Dernek Başkanı Muhittin Kılıç, “Camimiz Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın maddi ve manevi destekleriyle çok kısa bir sürede tamamlandı. Başkanımızdan Allah razı olsun. Şimdi de Kuran Kursu ve şadırvanımızın temelini attık. Onu da en kısa zamanda tamamlayıp hizmete açacağız. Derneğimiz ve mahallemiz adına Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya tekrar teşekkür ederiz.” dedi.




Tuzla...