28 / 04 / 2024

I Başkal Mühendislik İnşaat iletişim

I Başkal Mühendislik İnşaat iletişim

I Başkal Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Baştürk ve Ozan Emre Er ortaklığında kuruldu.

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ertuğrul Başa tarafından kuruldu.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? TOKİ iş yeri başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ işyeri başvurularına dair merak edilen ayrıntılar araştırılıyor. Peki TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Denge İsg İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Güngören'de İdris Furat tarafından kuruldu!

TOKİ Konya Cihanbeyli başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Cihanbeyli projesinde yer alan konutların başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları...

TÜBİTAK KPSS'siz 612 kamu personeli alacak! Başvurular başladı mı? İşte detaylar...

TÜBİTAK en az lise  mezunu KPSS şartsız 612 kamu personel alacak! Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından 5 farklı yeni iş ilanına başvurular sürüyor. Peki, başvurular başladı mı? Şartlar neler? İşte detaylar...

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Bakanlık 3 bin 546 sözleşmeli personel alacak! İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? Şartlar neler?

İçişleri Bakanalığı merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 3 bin 546 personel alacağını duyurdu! Peki, başvurular başladı mı? Başvuru şartları nelerdir? İşte bütün detaylar...

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Işık tarafından kuruldu.

0,99 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli kredinin tüm detayları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından müjdesini verdiği düşük faizli konut kredisinin detayları merak ediliyor. Peki, 0,99 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? Konut kredisi şartları ne? İşte tüm merak edilenler...

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

I Başkal Mühendislik İnşaat iletişim Haberi

I Başkal Mühendislik İnşaat iletişim

I Başkal Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Baştürk ve Ozan Emre Er ortaklığında kuruldu.

I Başkal Mühendislik İnşaat Limited Şirketi konusu:
1)Her türlü mimarlık mühendislik hizmetleri yaparproje çizimi proje tatbikatıteknik kontollük kesin hesap uzmanlığı müşavirlik etüt ve araştırma gibi teknik hizmetlerde bulunmak plan ve proje fizibilite raporları yapmak ve yaptırmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Tahtakale Mah.Gece Sefası Sk. Garanti Koza Evl.St.N:1/6/46...