27 / 04 / 2024

i My Dream Kartal adres

i My Dream Kartal adres

My Dream Kartal satış ofisi telefon numarası (0 216) - 388 07 05 olarak belirlendi. Projedeki konutlar bahçe dubleksi, normal daire, tripleks villa ve çatı dubleksi olarak dizayn edildi.

Çay tiryakilerine özel Tefal BJ201F My Tea çay makinesi satışta! İşte özellikleri ve fiyatı...

Zaman ve mekân fark etmeden sürekli çay içmek isteyen ve çay içmeden kendine gelemeyen tiryakiler için Tefal güvencesiyle yeni bir çay makinesi satışa sunuldu. Bu kapsamda, Tefal BJ201F My Tea çay makinesinin en uygun nerede satıldığı ve hangi özelliklerinin bulunduğu merak konusu oldu.

Alya Dream geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Boss4 Gayrimenkul, Beylikdüzü’nde inşa ettiği Alya Dream projesiyle yatırımcılarına huzurlu bir yaşam sunuyor.

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Ercan ve Selim Bağcı tarafından kuruldu.

My Newwork'te metro hattıyla işe geç kalmak tarih oluyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni ofis projesi My Newwork, lokasyonu, mimari tasarımı. teknolojik alt yapısı ile bir iş merkezinden beklenenin çok üzerinde performans sergiliyor. İşte ayrıntılar...

My Newwork'te 30 ay vade farksız taksitli ödemelerle!

Fiyatların metrekare bazında 5 bin 20 dolardan başlangıç gösterdiği My Newwork projesinde ofis alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında dizayn edildi.

Ataşehir Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Vade farksız 30 ay taksitle ödemelerin yapılabildiği My Newwork projesindeki ofislerin alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

My Newwork Ağaoğlu'nda metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ofis alanlarının 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği My New Work Ağaoğlu projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede ayrıca 30 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

2005 yılında My World 350 milyon dolara mal olacak!

2005 yılında Emlak GYO ile Ağaoğlu'nun Ataşehir'de 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edeceği My World, 350 milyon dolara mal olacakmış. Sitedeki daireler 150 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Dream of Phaselis Oteli tahsisini iptal etti!

'Dream of Phaselis' için Antalya'da Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Milli Parkı etkileşim sahası 180 dönüm alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tahsis gerçekleştirildi.

My World Elbistan inşaatında iş güvenliğine altın ödülü!

Eyüp Ceren ve oğullarının sahibi olduğu Ceren Yapı tarafından bir süre önce inşaatı başlatılan My World Elbistan konut projesinde bir ilke imza atıldı. İş ve işçi güvenliğine en çok riayet eden personeli altınla ödüllendiriliyor.

Dream of Phaselis'e tahsis için durdurma kararı verildi!

ANTALYA 1'inci İdare Mahkemesi, Rixos oteller zincirinin en özgün halkası olarak Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı etkileşim sahası içinde projelendirilen 'Dream of Phaselis' için yapılan tahsise ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verd

i My Dream Kartal adres Haberi

i My Dream Kartal adres

My Dream Kartal projesi Demirli Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul İl'i Anadolu Yakası'nda Kartal İlçe'si Yakacık Ayazma'da yükseliyor.



My Dream Kartal projesinde havuzlu asansörlü 6 adet tripleks villa, 4 adet çatı dubleksi, 8 adet bahçe dubleksi, 4 adet orta daire yer alıyor. 



My Dream Kartal projesinde lansmana özel indirimli seçeneklerde uygulanacak. Projenin satış tarihi henüz belli olmadı. 



My Dream Kartal satış ofisi telefon!

(0 216) - 388 07 05


My Dream Kartal iletişim

http://www.demirliyapi.com.tr/

Tülay...