03 / 05 / 2024

I Saloni Milano

I Saloni Milano

Alfemo Mobilya İtalya'da düzenlenen I Saloni Milano Fuarı'nda tasarımlarını sergileyerek bir çok ödülle geri döndü...

Milano'da ortaya çıktı! PEUGEOT 9X8 Hypercar’ı görenler dönüp bir daha baktı! Gözlerinize inanamayacaksınız

PEUGEOT 9X8 Hypercar’ın sanatçı J. Demsky ile iş ortaklığı sonucunda ortaya çıkan yeni görsel tasarımı, ilk kez Milano Tasarım Haftası’nda insanların beğenisine sunuldu. Görenler otomobilden gözlerini alamazken bir bakan dönüp bir daha baktı. İşte detaylar..

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Bursalı mobilyacılar Milano Mobilya Fuarı'na katılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 29. Komite Başkanı Durmuş Kumru ve Meclis Üyesi Mümin Yılmaz, Bursalı mobilyacıları Milano'daki fuara götürmek için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Türkiye’nin Milano Başkonsolosluğu restorasyonuna sona gelindi!

Türkiye’nin Milano Başkonsolosluğu için 2014 yılının başında satın alınan yeni hizmet binasında restorasyon çalışmalarının başlamasıyla, açılış için gün sayımına geçildi.

Elemeği Project, Amerika ve Avrupa'ya açılıyor!

Prada ile Ortadoğu'da iş ortaklığı için görüşmeler yürüten Elemeği Project Solutions, yurtdışı yapılanmasını 2016’da Dubai ve Amerika, 2017’de ise Milano’da açacağı ofislerle sürdürecek.

Milano EXPO 2015 Fuarı sona erdi!

Birçok ülkeyi "Gezegeni beslemek, yaşam için enerji" temasıyla bir araya getiren Milano EXPO 2015 fuarı, kapanış töreniyle sona erdi.

İşte Milano'daki dikine orman binaları!

İtalya'nın Milano kentinde mimar Stefano Boeri'nin tasarımı olan 2 rezidansta 900'den fazla ağaç, 5 bin çalı ve 11 bin küçük bitiki yer alıyor. Tasarım ekibinin yaptığı açıklamaya göre bitkiler şehirdeki tozu emerek hava kirliliği oranını azalttı.

Server Aydın: Milano ve Roma uçuşları İzmir turizmini geliştirecek!

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs'ta başlayan Îzmir-Milano ve İzmir -Roma uçuşlarının İzmir'in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Şişecam Nude markasıyla Milano'da mağaza açtı!

Dünya şirketi olmak için bir denge oluşturduklarını belirten Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Kırman, Nude (çıplak) ile dünya markası olacaklarını söyledi. Şişecam, 130 bin ton camı çöpten kurtarmış..

Milano EXPO 2015 fuarı açıldı!

Teması "Gezegeni beslemek ve yaşam için enerji" olan EXPO 2015 Milano fuarı açıldı. EXPO Milano'da Türkiye'nin yer aldığı bölüm de ilgi gören alanlar arasında yer aldı.

I Saloni Milano Haberi

I Saloni Milano


2013 yılına iddialı giren Alfemo, İtalya’da 9-14 Nisan tarihleri arasında yapılan ‘I Saloni Milano’ fuarında mobilyadaki (mobilya tasarımındaki) gücünü bir kere daha ortaya koydu. Alfemo fuarda sergilediği ürünleri ile deyim yerindeyse tasarımın ana vatanı İtalya’dan tasarım dersi vererek döndü. 

I Saloni Milano Fuarı’na verev kesimli detaylarıyla Legno Koleksiyon, geçmişten gelen çizgilerini modern yansıması Retro Koleksiyon, doğal taştan detayları ve şöminesi ile Vincenza Yaşam Ünitesi, Vincenza Corner, teknolojiyi ve rahatlığı harmanlayarak yaşam alanına getiren Escuda Corner ve Yaşam Ünitesi, ödüllü Admiral Genç Odası ve efsane Cars Piston Cup Genç Odası ile katılan Alfemo, İMOB Fuarı’nın ardından Milano’da da mobilyadaki başarısını bir kez daha ortaya koydu.

Fuarın en çok ilgi gören standı olmayı başaran Alfemo standını Türkiye’nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil ve üst...