17 / 05 / 2024

İasos Exclusive evleri

İasos Exclusive evleri

Bodrum’un en özel lokasyonlarından Yahşi Koyu’nda özel bir projeyi hayata geçiyor. 34 niş daireden oluşan İasos Exclusive projesi, lüks bir yaşamı uygun fiyata sahip olmak isteyenler için görülmemiş fırsatlar sunuyor. Projede daire fiyatları 899 bin TL’den başlıyor.

İasos Marin Evleri'nde 24 vade 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

İasos Marin Evleri'nde yüzde 50 peşinat ödemesi ile 24 ay vade ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Peki İasos Marin Evleri projesinde konut fiyatları kaç TL? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! 1 milyon 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı ve 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peki İasos Marin Evleri nerede? İasos Marin Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bodrum İasos Exclusive projesi satışa çıktı!

Bodrum’un en özel lokasyonlarından Yahşi Koyu’nda özel bir projeyi hayata geçiyor. 34 niş daireden oluşan İasos Exclusive projesi, lüks bir yaşamı uygun fiyata sahip olmak isteyenler için görülmemiş fırsatlar sunuyor. Projede daire fiyatları 899 bin TL’den başlıyor.

Mavi Ege İnşaat Doğa Evleri 3.Etap çalışmaları başladı!

Aydın da Doğa Evleri projesiyle inşaat, sektörüne farklı bir ivme kazandıran Mavi Ege İnşaat, Doğa Evleri 2. Etap projesiyle Aydınlılara sunduğu modern ve doğal yaşam alanını Doğa Evleri Exclusive Projesiyle tatlandırmayı hedefliyor.

Real İstanbul Exclusive fiyat listesi!

Real İstanbul Exclusive fiyat listesi 700 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Merter Real İstanbul Evleri'nde yaşam Mart 2013 tarihinde başladı...

Real İstanbul Exclusive Evleri'nin havadan videosu!

Real İstanbul Exclusive projesini www.havadaneemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

Bomonti Modern Palas Evleri detaylı fiyat listesi! 754 bin 950 dolara exclusive 2+1!

Extensa Bomonti Modern Palas Evleri'nde yer alan konutlar 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki konutların Aralık 2012'de teslim edilmesi planlanıyor

Mozaik Park Evleri'nde 135 bin YTL'ye!

Pendik'te yapımı devam eden Mozaik Park Evleri'nde büyüklükleri 70 metrekare ile 340 metrekare arasında değişen daireler, 135 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

İasos Exclusive evleri Haberi

İasos Exclusive evleri

Bodrum’da nitelikli konut üretimi için kolları sıvayan ve 144 konutluk dev projesinin ilk etabını (İasos Beach Clup) teslim eden Meta İnşaat, şimdi de ikinci etabın satışına başlıyor. Toplamda 60 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen projenin ikinci etabı İasos Exclusive’de 4+1, 220 brüt metrekare büyüklüğe sahip 34 özel daire yer alıyor.  2018’in mart ayında teslim edilmesi planlan projede daire fiyatları 899 bin TL’den başlayıp, 1 milyon 500 bin TL’ye kadar çıkıyor. İasos Exclusive’da çok cazip ödeme koşulları da sunuluyor. Daire fiyatının yüzde 50’si peşin verildiği takdirde, kalanı teslim döneminde ödenebiliyor.

BİRİNCİ KALİTE MALZEME KULLANILDI

Meta İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, sundukları ödeme kolaylığı, projede yer alan dairelerin uygun fiyatı, projenin lokasyonu ve kullanılan malzeme kalitesi açısından İasos Exclusive’in Bodrum’un en...