13 / 05 / 2024

ibb Balmumcu Yeraltı Otoparkının Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi

ibb Balmumcu Yeraltı Otoparkının Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi

Balmumcu Yeraltı Otoparkının Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi 10 Ekim 2013 tarihinde saat 10:30 'da Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No: 62 Kat:4 Merter Güngören 'de gerçekleştirilecek.

Ünlü YouTuber evinin bahçesine 100 bin dolara yeraltı sığınağı inşa etti, yeraltındaki mobil evi görenler inanamadı!

Ünlü Youtuber Zack Nelson 100 bin dolara yakın bir para harcayarak evinin arka bahçesine "yeraltındaki mobil ev" inşa etti. İşte detaylar...

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 2+1'den 9+2'ye farklı seçeneklerle

Kempinski Residence Astaş Holding ve Yapı ve Yapı tarafından Boğaz’ın en değerli bölgelerinden biri olan Beşiktaş, Balmumcu'da hayata geçiriliyor. Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Nova Yeraltı Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Yeraltı Madencilik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Yılmaz tarafından kuruldu.

Kempinski Residences Balmumcu nerede? Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi!

Kempinski Residences Balmumcu nerede sorusunun yanıtı ve Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

İstanbul'un kendisi Kempinski Residences Balmumcu'da 1 milyon 525 bin dolardan başlayan fiyatlarla! 

İstanbul'un kalbinde hayata geçirilen Kempinski Residences Balmumcu projesinde satış süreci hız kesmeden devam ediyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 525 bin dolardan başlıyor. 

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Kempinski Residences Balmumcu'da teslimler 2024'te!

Yemyeşil bir vadide, 30 bin metrekare büyüklükteki geniş bir arazide konumlanan Kempinski Residences Balmumcu, 5 modern binaya yayılan 155 rezidansa ve 11 seçkin villaya sahip. Projede konut teslimlerinin 2024'te yapılması planlanıyor.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

ibb Balmumcu Yeraltı Otoparkının Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi Haberi

ibb Balmumcu Yeraltı Otoparkının Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi


Balmumcu Yeraltı Otoparkının Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi 10 Ekim 2013 tarihinde saat 10:30 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No: 62 Kat:4 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek.




İlanı detaylı görüntülemek için