27 / 04 / 2024

ibb baret

ibb baret

CHP’li Meclis üyeleri dünkü oturumun ardından toplu halde Validebağ’a gidip protesto yürüyüşüne katılırken, bugün de son günlerde meydana gelen iş kazalarında dikkat çekmek için Meclis Salonu’ndaki sıralarına “Baret” takarak oturdular.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Baret Desıgn Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baret Desıgn Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Öner Yalın Çağatay ve Tuğba Çağatay ortaklığında kuruldu.

Siyah Baret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Siyah Baret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tarık Arda tarafından kuruldu.

Baret İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baret İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar    Tohum tarafından kuruldu. 

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'na Kristal Baret Ödülü!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi ile Kristal Baret Ödülleri’nin inovasyon kategorisinde ödül aldı.

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Can Gümüşcüoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

YDA Group'tan Pembe Baret projesi!

YDA Group; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle inşaat mühendisliği öğrencileri ile birlikte özellikle inşaat sektöründe kadın istihdamını artırmak, üniversitelerde eğitim gören genç kadın mühendis adayların gelecek umutlarını güçlendirmek amacıyla "Pembe Baret" projesine imza attı.

Çimsa'ya Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması’ndan ödül!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması’nda bu yıl da 1.’lik ve 2.lik ödüllerinin sahibi oldu.

Mavi Baret İş Güvenliği Ödülleri sahiplerini buldu!

THBB sektörde faaliyet gösteren tesisleri iş sağlığı ve güvenliği açısından bilgilendirmek, farkındalık yaratmak, teşvik etmek ve tesislerin yeterliliğini ölçmek amacıyla düzenlediği Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

Ağaoğlu 'Baret giyme rekoru' kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru"nun sahibi oldu.

Ağaoğlu Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru'nu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru''nu kırarak, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı. Etkinlik, Maslak 1453 projesinin ortak alanında düzenlendi.

Ağaoğlu, Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekorunu kırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi. Ağaoğlu 2 bin 770 kişi ile rekorun sahibi oldu.

ibb baret Haberi

ibb baret

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bu ayki oturumu CHP’li meclis üyelerinin ilginç protestolarına sahne oluyor. CHP’li Meclis üyeleri dünkü oturumun ardından toplu halde Validebağ’a gidip protesto yürüyüşüne katılırken, bugün de son günlerde meydana gelen iş kazalarında dikkat çekmek için Meclis Salonu’ndaki sıralarına “Baret” takarak oturdular. Baretlerin üzerindeki siyah noktalar iş kazalarında ölenleri simgeliyordu.


Meclis’te gündem dışı söz alan CHP Sancaktepe ve İBB Meclis Üyesi Servet Baylan’ın başında baret oludğu halde konuşmaya başlamasıyla birlikte beraberinde getirdikleri ve üzerinde siyah noktalı işaretler bulunan baretleri takan CHP’li meclis üyeleri, oturum boyunca ilginç görüntü oluşturdu.


Cumhuriyet Halk Partisi Meclis grubu olarak, “İş cinayetlerini protesto ettiklerini” söyleyen Baylan, “Baretin üzerindeki siyah noktalar kazada ölen arkadaşları temsil ediyor. Önündeki kırmızı yazı ise Soma’da, Mecidiyeköy’de  Ermenek’te ve diğer kazalar...