01 / 05 / 2024

ibb basın yayın ve halkla ilişkiler daire başkanı Mustafa Allbayrak

ibb basın yayın ve halkla ilişkiler daire başkanı Mustafa Allbayrak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliğe göre Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine Mustafa Albayrak atandı. Peki, Mustafa Albayrak kimdir? İşte Mustafa Albayrak...

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinden imar parası açıklaması!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı belirtmemesi üzerine site sakinleri tarafından yönetime uyarı yapılmıştı. Konuya ilişkin kooperatiften açıklama geldi...

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinde 4 milyon TL'lik vurgun iddiası!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı hakkında bilgilendirilmemeleri tartışmalara neden oldu...

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

İşçilerle görüşen İGA’dan basın açıklaması!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, işçi temsilcileri ile bir araya geldi. İGA Havalimanı İşletmesi basın açıklaması yayınladı.

Sinpaş GYO'dan Avangarden projesi hakkında basın bildirisi!

Sinpaş GYO tarafından bugün yayınlanan basın bildirisinde yeni proje ve Avangarden projesi hakkında açıklamalara yer verildi.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Kuyaş Gayrimenkul'den Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.

Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans!

İçerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.

Mersin Stadı Basın Tribünü yayın takip teknolojisiyle donatıldı!

Türkiye Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun maçlarını oynadığı Mersin Stadı Basın Tribünü yayın takip teknolojisiyle donatıldı.

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğancan Aydın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Ant Yapı'nın, ilk ofis projesi Antplato Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek!

ENR dergisi tarafından yayınlanan uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında her yıl yer alan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirecek.

Aslan Çimento basın toplantısı sunumunu yayınladı!

Aslan Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

ibb basın yayın ve halkla ilişkiler daire başkanı Mustafa Allbayrak Haberi

ibb basın yayın ve halkla ilişkiler daire başkanı Mustafa Allbayrak

Mustafa Albayrak kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliğe göre Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine Mustafa Albayrak atandı.


Mustafa Albayrak, 1974 yılında İstanbul’da doğdu. 1993 yılında Vefa Lisesi`nden, 1997 yılında Trakya Üniversitesi Tarih Bölümü`nden mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi İktisat Tarihi Bölümü`nde yüksek lisans eğitimine başladı. Yurt içi ve yurt dışında sertifikalı birçok kişisel gelişim programına  katıldı .2008 yılında ABD’de Torrence Üniversitesinde dil eğitimi aldı.  


MEB’de öğretmen,idareci ve koordinatör olarak görev yaptı.2010 yılında İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne Özel kalem müdürü olarak atandı. Kısa bir dönem Başakşehir Belediyesinde Başkan yardımcılığı görevinde bulundu.


2013 yılında  İstanbul Üniversitesi'nde "Liderlik ve Küresel Girişimcilik" yüksek lisans programını bitirdi. Türkiye Wushu Federasyonu İstanbul yönetim kurulu üyeliği ve Türkiye Dil Edebiyat Derneğinde Dış İlişkilerden Sorumlu...