27 / 04 / 2024

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinden imar parası açıklaması!

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinden imar parası açıklaması!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı belirtmemesi üzerine site sakinleri tarafından yönetime uyarı yapılmıştı. Konuya ilişkin kooperatiften açıklama geldi...



Sarıyer'de bulunan Basın ve Yayın Çalışanları sitesinde yaşanan para tartışması noterlik olmuştu. Kooperatiften yapılan açıklama ile iddialara cevap geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinde yaşanan olayda; kooperatif yönetimi, genel kurulda alınan kararlar niteliğinde ödemelerin yapıldığını dile getirerek imar barışı ve diğer ödemelerin de bu kapsamda gerçekleştirildiğini ifade etti. İmar barışı için toplanan paraların dışında kalan ödemelerin de iade edildiği belirtildi. Kooperatif sakinleri ise yönetimin aidat, çalışan ücretleri, tazminat ve diğer tasarrufları kendilerine sormadan imar barışı parasından kesmesine tepki gösterdiklerini, bu durumu şubat ayındaki genel kurulda gündeme getireceklerini kaydetti.

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinde 4 milyon TL'lik vurgun iddiası!


Geri Dön