02 / 05 / 2024

ibb binası nerede

ibb binası nerede

İstanbul Büyükşehir Belediye'sinin Saraçhane'de bulunan binasının bir bölümü kütüphaneye dönüştürülecek. 

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede? İBB Sultangazi fiyat listesi!

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı ve İBB Sultangazi fiyat listesi...

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Divanhane Eski Karakol Binası yıkılacak! İBB'nin başvuru reddedildi!

İstanbul Kasımpaşa'da bulunan ve Sultan Abdülaziz Han tarafından yaptırılan tarihi Divanhane’nin Eski Karakol Binası'nın yıkımının iptal başvurusu reddedildi.

İBB binasına Avrupa'nın en büyük kütüphanesi kurulacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye'sinin Saraçhane'de bulunan binasının bir bölümü kütüphaneye dönüştürülecek. 

Biva Tower nerede?

Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. Peki Biva Tower nerede? İşte detaylar...

İBB'nin yeni hizmet binası Marmara Forum'da!

İBB, Merter'de bulunan ek hizmet binasını Marmara Forum'un E-5 tarafında kalan bloğuna taşıdı. AVM'nin ön tarafında hizmet binası için otopark inşaatı başladı.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

İBB'nin Dolapdere'deki ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Dolapdere'deki ek hizmet binası açıldı. Yeni binayı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan binanın bölgeye çok önemli bir katkı sağladığını belirtti.

İBB'nin Merter'deki hizmet binası taşınıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Merter'deki hizmet binası Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi'nde kiralanan binaya taşınıyor. Kurtuluş Deresi Caddesi'nde bulunan binanın kiralama işlemleri tamamlandı.

İBB raylı sistemler ekibi Küçükçekmece Belediye binasını inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Avrupa Bölge Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binasına sahip olma özelliği taşıyan Küçükçekmece Belediye binasını gezerek, incelemelerde bulundu.

Alanya ASMEK binası nerede?

ASMEK binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı törenle açıldı. Başkan Türel, 1 yılda 100’ün üzerinde proje başlattıklarını, bir kısmının da tamamlandığını belirtti.

İBB Seyrantepe’de yeni hizmet binası mı inşa edecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası inşa edeceği yolunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

ibb binası nerede Haberi

ibb binası nerede

İBB'nin Saraçhane'deki binasının bir bölümünü Avrupa'daki en büyük kütüphanelerden birine dönüştürüleceği duyuruldu. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim öncesi Saraçhane semtindeki İBB binası içinde bir kütüphane kurulacağını açıklamıştı.

Kütüphane projesiyle ilgili Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Saraçhane'deki İBB binamızda Avrupa'nın en büyük kütüphane ve çalışma alanının oluşturulması için çalışmalara başladık. İstanbul'un en özel noktasını artık kitap okuyan, araştırma yapan, çalışan gençler kullanacak. Şehir yönetimi ile kütüphaneyi bir araya getireceğiz.”