28 / 07 / 2024

ibb cankurtaran ekipleri kaç kişiyi kurtardı

ibb cankurtaran ekipleri kaç kişiyi kurtardı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran Ekipleri’nce Ramazan Bayramı’nda bin 284 vatandaş boğulmaktan kurtarıldı. İstanbul'da 45 bin 500 metre uzunluğundaki 35 plajda 421 cankurtaran ile boğulma vakalarına karşı önlem alındı.

Belediye personel alımı Nisan 2024! İBB İSYÖN 587 cankurtaran alıyor: Son başvuru gününü aman kaçırmayın!

Belediye personel alımı Nisan 2024 açıklamaları peş peşe yapıldı. İBB İSYÖN tarafından 587 cankurtaran alınacak. İşte Belediye personel alımı detayları...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi açıldı!

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aras tarafından açıldı. 

İBB, Kanal İstanbul şantiyesinin yerini değiştirdi mi?

Çılgın proje Kanal İstanbul kapsamında ilk adım, köprüsünün yapımı ile atılıyor. Köprünün temel atma töreninin 26 Haziran tarihinde yapılacağı belirtildi. Körpü için Sazlıdere Barajı'nın yakınına şantiye kurulmuştu, İBB ekipleri şantiyenin yetini değiştirdi.

İBB hasar tespit ekibi İzmir'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi arama ve kurtarma ekipleri görevlerini tamamlayıp geri dönme hazırlığı yaparken, depremin meydana getirdiği hasar tespit çalışmalarına katılmak amacıyla, 20 kişilik teknik ekip ve 10 araçlık yeni bir çalışma grubu da İzmir’e gitti. 

Fatih Cankurtaran'da 2 riskli yapı yıkılıyor!

İstanbul Fatih Cankurtaran Mahallesi Terbıyık Sokağı'nda yer alan riskli yapı statüsünde olan 2 binanın yıkımına başlandı...

Fatih Cankurtaran'da 15 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcta Dairesi Müdürlüğü, stanbul İl, Fatih İlçe, Cankurtaran Mahallesi 2 Ada, 102 Parselde yer alan oteli 15 milyon TL'ye icradan satıyor...

Yeni Havalimanı'ndaki acil olaylara İBB müdahale edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İGA Havalimanı İşletmesi Anonim Şirketi arasında "Acil Yardım ve Emniyet Tedbirleri Protokolü" imzalandı. İBB Meclisi'nde oy çoğunluğuyla kabul edilen protokole göre, yaşanabilecek olası afet ve acil durumlara İBB ekipleri, müdahalede bulunacak.

İsrail ekipleri Filistinlilere ait 2 evi yıktı!

İsrail'e bağlı belediye ekipleri tarafından Doğu Kudüs'te bulunan 2 ev yıkıldı. Yıkıma tepki gösteren Filistinliler ve İsrail polisi arasında arbede yaşandı.

Cankurtaran Tüneli ulaşıma açıldı!

Artvin'in Hopa ve Borçka ilçeleri arasında inşaatı tamamlanan Cankurtaran Tüneli'nin açılışını Ulaştırma Bakanı Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanı Bak yaptı.

Cankurtaran Tüneli ulaşıma açıldı!

Karadeniz'i Doğu Anadolu üzerinden İran'a bağlayan Artvin-Rize-Ardahan karayolundaki Cankurtaran Geçidi'nde inşa edilen tünel ulaşıma açıldı. 

Cankurtaran Tüneli 1 Mart'ta açılacak!

Artvin'in 60 yıllık hayali olan ve  inşasına 2010 yılında başlanan Rize-Artvin-Ardahan karayolundaki 690 rakımlı Cankurtaran Geçidi'nde bulunan Cankurtaran Tüneli'nin açılışı için tarih verildi. 

ibb cankurtaran ekipleri kaç kişiyi kurtardı Haberi

ibb cankurtaran ekipleri kaç kişiyi kurtardı

İBB İtfaiye Daire Başkanlığı, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 45 bin 500 metre uzunluğundaki 35 plajda 421 cankurtaran ile boğulma vakalarına karşı önlem alıyor. Toplam 177 gözetleme kulesinde denize giren vatandaşların güvenliği için çalışan cankurtaranlar, 31 Jet-Ski, 7 Kurtarma Botu, 13 ATV Aracı ile sahillerde devriye gezerek tehlike arz edecek durumlara karşı müdahalede bulunuyor.


Son 10  yılda 26 bin 220 kişi boğulmaktan kurtarıldı


2004-2014 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin cankurtaran hizmeti verdiği plajlarda boğulma tehlikesi geçiren 26 bin 220 kişi, cankurtaran ekipleri tarafından kurtarıldı. Son 3 ayda tehlike yaşayan 3 bin 258 kişiye cankurtaran ekipleri müdahale etti. İstanbulluların tatili fırsat bilerek plajlara yoğun ilgi gösterdiği 3 günlük Ramazan Bayramı süresince ise bin 284 vatandaş boğulmaktan kurtarıldı, bir vatandaş ise hayatını kaybetti. Bayram tatilinde...