04 / 07 / 2024

ibb çatalca ihale ilanları

ibb çatalca ihale ilanları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çatalca Mezbaha, Padok Alanı, Kafeterya, Mescit Ve Güvenlik Binaları Ve Çevre Düzenleme İnşaatı yapım işi ihale edecek. İhale 24 Aralık 2013 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çatalca'da 44 adet gayrimenkul 3 yıllığına kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 44 adet gayrimenkulü 3 yıl süreyle kiraya veriyor. Peki Çatalca'daki gayrimenkuller için kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

TCDD, İstanbul Çatalca'daki 17 bin 550 metrekare arsayı kamping alanı olarak kiraya veriyor!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Çatalca'da yer alan 300 metrekaresi kapalı olan 17 bin 550 metrekarelik arsayı 'kamping alanı' olarak ihale ile kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

İBB, ticari alanlarını 54 milyon TL'ye işletmelere ihale ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 67 bin 858 metrekare yüzölçümlü ticari alanların işletmeye verilmesi işini 54 milyon TL'ye ihale ediyor.

Danıştay’ın gar kararı: İBB haklı, ihale iptal!

TCDD tarafından, Haydarpaşa ile Sirkeci Gar alanlarının kültür ve sanat etkinliklerinde kullanılmak amacıyla kiraya verilmesi ihalesiyle ilgili İBB’nin temyiz başvurusu sonuçlandı. Danıştay, ihaleyi iptal etti.

İBB 3 ilçede 4 prefabrik kreş inşa edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çatalca, Küçükçekmece ve Maltepe ilçelerinde 4 adet prefabrik kreş inşa etmek için açık teklif usulü ile ihale gerçekleştirecek...

Çatalca'da 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çatalca Belediyesi, Ferhatpaşa Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Eylül'de gerçekleşecek..

Çatalca'da 24.3 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca İlçesi'nin Muratbey Mahallesi'nde yer alan 2 tarla ihale ile satılıyor...

Çatalca Muratbey'de 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çatalca İlçesi'ne bağlı Muratbey Mahallesi'ndeki konut imarlı tarla, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından ihale ile satılıyor..

Çatalca Belediyesi'nden 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Çatalca Belediyesi, Ovayenice, Ferhatpaşa ve Subaşı Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 17 Nisan'da yapılacak..

Çatalca'da 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Çatalca Belediyesi, 3 mahalledeki 3 gayrimenkulünü ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Silivri ve Çatalca'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Silivri ve Çatalca'daki 2 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor...

Çatalca Belediyesi'nden Devlet ve Kamu İhale Kanunu semineri!

Çatalca Belediyesi hizmet içi eğitim programları ile personeli bilinçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen hizmet içi eğitim kapsamında son olarak birim müdürleri ve personellerine, Marmara Belediyeler Birliği tarafından organize edilen eğitim semineri verildi.

Kiptaş Çatalca Konutları, yeniden İBB Meclisi'nin gündeminde!

CHP'li meclis üyeleri yazılı soru önergesini İBB Meclisinde sözlü okuyarak bir günde 2138 konutu şaibeli bir şekilde satışı gerçekleştirilen KİPTAŞ'ın Çatalca'da ki konutlarını İBB Meclis gündemine bir kez daha getirdi.

ibb çatalca ihale ilanları Haberi

ibb çatalca ihale ilanları


Çatalca Mezbaha, Padok Alanı, Kafeterya, Mescit Ve Güvenlik Binaları Ve Çevre Düzenleme İnşaatı yapım işi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 24 Aralık 2013 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için