07 / 07 / 2024

İBB den türgeve yurt

İBB den türgeve yurt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), aralarında TÜRGEV ve Ensar Vakfı'nın da bulunduğu toplam 5 vakfa, 19 binayı bedelsiz olarak tahsis etti.

İBB’den araç sahiplerine kötü haber! O ücrete yüzde 60 zam mı geldi? Hemen bakın!

Enflasyondan dolayı her ürün ve hizmete gün geçtikçe zam gelmeye devam ediyor. Bu seferde araç sahiplerini üzen bir haber İBB’den geldi. İşte detaylar!

OKX'den Türk lirası hamlesi! Para yatırma ve çekme işlemleri başladı

Küresel kripto paralar OKX, Türkiye ekosistemindeki kripto parayı değerlendirenlere önemli bir ilerlemeyi ilan etti. Borsa aracılığı ile yapılan açıklamaya göre Türk yatırımcılar bundan böyle Türk lirası ile para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilecek. 

A101’den tüm müşterilerine çağrı! Ankastre set 6800 TL’ye, migrodalga fırın 1800 TL’ye, airfryer 3600 TL’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, 4 Mayıs’ta ankastre set 6800 TL’ye, migrodalga fırın 1800 TL’ye, airfryer 3600 TL’ye düştü. İşte 4 Mayıs A101 fiyat listesi...

İBB'den askıda fatura uygulaması! Başvuru yapana 500 TL yardım!

İBB’den askıda fatura uygulaması! Başvuranlara 500 TL yardım verilecek. Verilecek yardım hem nakit hem de gıda yardımını içeriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yardımın detayları haberimizde...

Güney Kore'den Türkiye'deki depremzedeler için 10 milyon dolarlık konut desteği!

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol yaptığı açıklamada Türkiye'deki depremzedelere inşa edilecek konutlar için 10 milyon doların üzerinde yardım sağlanacağını belirtti.

SON DAKİKA...Naci Görür'den Türkiye'ye kritik uyarı: 7.4 büyüklüğünde deprem ihtimali! Hemen tıkla, sen de öğren!

Deprem Felaketine Hazır Mıyız? Yer Bilimci Naci Görür'den endişe veren ifadeler resmen geldi. Orada 7.4 şiddetinde deprem bekleniyor. Hangi Şehirler Risk Altında? Alınması gereken önlemler neler? İşte Türkiye'nin en riskli bölgeleri!

Binlerce sıfır otomobil Türkiye'ye doğru yola çıktı! Görüntüler sosyal medyada olay oldu!

Çip krizinin etkisiyle sıfır otomobillerde yaşanan tedarik sorunları sonrasında, Çin'den Türkiye'ye doğru binlerce sıfır araç yola çıktı. Gemideki modellerin çoğunun 5 yıl aradan sonra Türkiye pazarına dönüş yapacak olan Chery'e ait olduğu düşünülüyor. İşte detaylar...

Emekliler sevinçten havaya uçtu! TEB’den tüm emeklilere 7 bin TL promosyon!

Emeklileri sevindiren haber TEB’den geldi. TEB, yeni kampanyalarına başvuran ve şartları sağlayan tüm emeklilere 7 bin TL’ye varan promosyon vereceğini duyurdu.

Ünlü İngiliz gazetesi FT’den, Türkiye seçimleri hakkında iddia!

Dünyanın et etkin gazetelerinden İngiliz Financial Times gazetesinden Türkiye’nin 2023 yılında yaşayacağı seçimlerle ilgili tahmin yaptı.

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

GİGDER'den Türk pasaportuna değer kazandıracak 'Gümüş' ve 'Altın' vize önerisi!

GİGDER Başkan Yardımcısı Bayram Tekçe, 400 milyar dolarlık pazarın çok az bir kısmı vatandaşlık talebi ile oluştuğunu dile getirerek asıl talebin oturum ve çalışma gibi vize türleri almak ile oluştuğunu söyleyerek, "‘Altın’ ve ‘Gümüş’ vizelerimizle bu pazarda hakim rol oynayabiliriz." dedi.

IMF'den Türkiye'ye faiz artışı tavsiyesi

IMF heyeti Türkiye ile ilgili 2022 yılı 4. madde değerlendirmesini tamamladı. Yapılan değerlendirmede para politikasına ilişkin tavsiyeler öne çıktı.

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

İBB den türgeve yurt Haberi

İBB den türgeve yurt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yurt olarak kullanılmak üzere TÜRGEV’e 6 bina daha tahsis etti. TÜRGEV’in yanı sıra Ensar Vakfı’na 7, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı’na 4, Asitane Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’na 1 ve İstanbul Daru’l Fünun İlahiyat Vakfı’na 1 olmak üzere toplam 19 binanın bedelsiz olarak tahsisi yapıldı. 


İBB Meclisi’nin Kasım ayı oturumunda, Meclis’in ana gündemini oluşturan 2016 İstanbul Bütçesi’nin görüşüldüğü oturum öncesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile TÜRGEV, Ensar Vakfı, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, Asitane Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ve İstanbul Daru’l Fünun İlahiyat Vakfı arasında protokol yapılmasına karar verildi. 


İBB Meclisi’nde, ’Orta ve yüksek öğrenim öğrenci yurtlarına ilişkin ortak hizmet projesi’ adı altında, 6 adet bina yurt olarak kullanılmak üzere TÜRGEV’e tahsis edildi. Aynı oturumda görüşülen protokollerle, Ensar Vakfı’na 7,...