28 / 04 / 2024

İBB icra haberleri

İBB icra haberleri

Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarâbya ve Üsküdar Selami Alim mahallelerindeki işgalli konut arsalarını, Kartal Emlak Müdürlüğü de Tuzla Merkez'deki araziyi satışa çıkardı.Sarıyer'deki arazinin muhammen bedeli 1 milyon 688 bin 400 lira.

İBB, Florya Akvaryum’u icraya verdi!

İBB mülkiyetindeki arazide bulunan ve yıllardır kira sorunu yaşanan Florya Akvaryum'u icralık oldu. İBB, icra yoluyla kirasını tahsil edecek...

4 maddede kiracının ilamsız icra yoluyla tahliyesi!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, 4 maddede kiracının ilamsız icra yoluyla tahliyesi konusunu kaleme aldı...

Aidatını ödemeyene icra takibi!

Aidatını ödemeyen kat maliki için Kat Mülkiyeti Kanunu Madde 20'ye göre, asıl alacakla birlikte her aidat için aylık yüzde 5 hesabı ile gecikme tazminatı alınabilir ve icra takibi başlatılabilir. 

Ev sahipleri dikkat! İcra takibi başlatabilirsiniz!

Evinizi sunduğunuz şekilde size bırakmayan kiracıdan değer kaybınızı hesaplattırıp temin edebilirsiniz. Eğer kiracınıza ulaşamıyorsanız, oturduğu süre zarfında size ne kadar kira borcu olduğunu hesaplatıp icra takibi işlemi başlatabilirsiniz.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Saadet Partisi'ni icra ettiren Fatih Erbakan'dan açıklama!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Merkez binasının icra yoluyla boşaltılmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Bu olay tamamen hukuki ve haklı bir sürecin sonucudur" dedi.

Kocaeli'de icra yoluyla satılan tarım arazileri mecliste!

Kocaeli'de icra yoluyla satışa çıkarılan tarım arazileri TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ev alacaklar dikkat! Evinizin üzerinde icra olabilir!

İstanbul Esenyurt’ta ev sahiplerini ilgilendiren emsal bir olay yaşandı. Gazi Ramazan ve eşi Ayşegül Bozkurt beş yıl önce aldıkları evin tapusunun çeşitli bahanelerle kendilerine verilmemesi üzerine gittikleri Esenyurt Tapu Müdürlüğü’nde evlerinin üzerinde 9 milyon liralık icra olduğunu öğrendi.

Yaşlı kadına damadından 500 bin TL'lik icra takibi oyunu!

Denizli’de yaşayan 65 yaşındaki Hanife Kuzu, damadı tarafından ‘ilamsız icra takibi’ ile yaklaşık 500 bin TL dolandırılmak istendiğini söyleyerek, suç duyurusunda bulundu.

Demet Akalın icra memurlarına dava açtı!

‘Eşyalarıma kasten zarar verildi’ diyerek evine gelen icra memurlarından şikayetçi olan Demet Akalın, şimdi de hacizden sonra evini su bastığı iddiasıyla dava açtı. 

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Hocaoğlu tarafından kuruldu. 

Kiler GYO, Mehrdad Safari'den parasını alamadı, icra takibi başlattı!

Kiler GYO, Sapphire'deki 47 rezidansı 90 milyon 594 bin USD+KDV bedel ile İranlı iş adamı Mehrdad Safari'ye satmıştı. Ancak Mehrdad Safari paranın bir kısmını ödeyemedi. Kiler GYO da bunun üzerine icra takibi başlattı...

İBB icra haberleri Haberi

İBB icra haberleri

Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarâbya ve Üsküdar Selami Alim mahallelerindeki işgalli konut arsalarını, Kartal Emlak Müdürlüğü de Tuzla Merkez'deki araziyi satışa çıkardı. Sarıyer'deki arazinin büyüklüğü 938 metrekare, Üsküdar Selami Ali Mahallesindeki arazi ise 430 metrekare büyüklüğe sahip. 


Kartal Emlak Müdürlüğü Tuzla merkezde Piri Reis Caddesinde yer . alan 5 bin 218 metrekarelik arsasını 10 milyon 698 bin j» 848 lira tahmini çıkartacağını 3 parselden oluşuyor Tuzla merkezde 7302 ada 3 parselde yer alan arsa İş Tuzla Operasyon Merkezi binasının yanında yer...