04 / 05 / 2024

ibb radyo

ibb radyo

1962 yılında Saraçhanebaşı'nda, Belediye Sarayı'nın üst katında radyo istasyonu kurulacakmış ve Bakanlar Kurulu'ndan onay bekleniyormuş. 110 bin liraya mal olacak olan Radyo, belediye ile vatandaş arasındaki münasebetleri kuvvetlendirecekmiş.

İBB Trafik Radyo ile İstanbul trafiğine yön verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi web televizyonu İstweb halkın trafikte daha rahat seyri ve İstanbul ile ilgili tüm bilgilerin paylaşılacağı “İBB Trafik Radyo” test yayınına başladı...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

Çanakkale'ye radyo kulesi inşa edilecek!

Küçük Çamlıca'da inşa edilen Televizyon ve Radyo Kulesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çanakkale'ye yakın zamanda radyo kulesi inşa edileceğini açıkladı.

Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nin yayına başlamasının ardından işlevsizleşen ve görüntü kirliliği yaratan antenlerin kaldırılması için çalışmaların başladığını söyledi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son rötuşlarının yapıldığı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde, 1 Eylül'de yapılan ilk testlerin ardından ikinci testlerin de 7 Eylül'ü 8 Eylül'e bağlayan gece yapılarak, tamamlandığından bahsetti.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi Eylül'de açılıyor!

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin Eylül'de açılacağını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “İstanbul’un hem haberleşme altyapısı gelişecek hem de görüntü kirliliği bitecek'' dedi.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Çanakkale Karasal-Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi'nde sona yaklaşıldı!

Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi'nce yapımında sona yaklaşılan Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaat alanını inceledi. 

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin önümüzdeki yıl açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliğine neden olan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için çalışmalarına devam edilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor.

ibb radyo Haberi

ibb radyo

Belediye Sarayı'nın üstüne radyo istasyonu kurulacak


Belediye Radyosu'nun sonbaharda tesisi bekleniyor.


  Belediye Sarayı'nın üst katında bir Belediye Radyosu kurulması için yapılan keşif sona ermiştir. Hazırlanan rapora göre, radyonun kurulması için 110 bin liraya ihtiyaç duyulmaktadır. 

  Belediye Basın - Yayın ve Turizm Müdürlüğü önümüzdeki hafta içinde, dosyayı İçişleri Bakanlığı'na sevk edecektir.

  Belediye ile vatandaş arasındaki münasebetleri kuvvetlendirici, şehir hizmetlerini daha iyi bir şekilde değerlendirici rol oynayacak olan radyo istasyonu, aynı zamanda eğitim, kültür ve turistik propagandaya önem verecektir. Belediye Basın - Yayın ve Turizm Müdürü Rakım Ziyaoğlu, Belediye Radyosu'nun kuruluşu ne zamana tahakkuk eder? sualine, dün şu cevabı vermiştir.

  -''Keşif için ihtiyaç gösteren parayı bulmak güç değildir. Bütün iş Belediye Radyosu'nun kurulması için ilgili makamlardan alınacak müsaadelerin teminindedir. Biz zaten radyonun...