07 / 07 / 2024

İBB Sultanbeyli ihale tarihi

İBB Sultanbeyli ihale tarihi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultanbeyli İlçesi, Hayat ve Miraç caddeleri ile ara sokakları düzenleme inşaatı yapım işini ihaleye açıyor...

İstanbul Sultanbeyli'de 10 bin 994 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Sultanbeyli'de 10 bin 994 metrekarelik arsa satılıyor. Arsanın muhammen bedeli ve ihale tarihi belli oldu...

Sultanbeyli'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşümün hızlandığı ilçelerden biri olan Sultanbeyli için rapor hazırlandı. İlçenin yeni imar planı geçtiğimiz hafta İBB'den geçti.

Sultanbeyli'de imar planı değişikliği!

İBB Meclisi’nde AKP’lilerin ‘çoğunluk’ kararıyla, Sultanbeyli Belediyesi’nin eski başkanı Alaattin Ersoy’a ait arsanın imar planlarında değişiklik yapıldı. Arazinin 0.25 emsal olan imar hakkı, Meclis çoğunluk kararı ile 1.50’ye yükseltildi.

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda çalışmalar başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı çalışmaları törenle başlatıldı. Tunnel Boring Machine, İBB Başkanı İmamoğlu'nun katıldığı törenle, Sancaktepe İstasyonu şantiye alanına indirildi...

Çekmeköy–Sultanbeyli Metro Hattı’nın inşaatı yeniden başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaatına 2 yıl ara verilen Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nda çalışmalar yeniden başlıyor. Metro hattı için Ekim 2019’da yapılan anlaşma ile Deutsche Bank’tan kredi sunuldu.

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...

Sultanbeyli'ye 51.2 milyon TL'lik spor tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultanbeyli'ye yeni bir spor kompleksi inşa edilecek. İBB'nin dev spor kompleksi, 51 milyon 200 bin TL'ye ihale edildi.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi inşaat ihalesi 6 Eylül'de!

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi için inşaat ihalesine hazırlanıyor. İhale 6 Eylül'de yapılacak...

Sultanbeyli imar planı değişikliği askıda!

İBB tarafından bugün Sultanbeyli Dere Yapı Yaklaşa Alanında Kalan Parsellere ilişkin tasdik plan askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli Mecidiye imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli İlçesi, Mecidiye Mahallesinin Bir Kısmına ilişkin plan tadilatı bugün İBB tarafından askıya çıkarıldı..

İBB Sultanbeyli ihale tarihi Haberi

İBB Sultanbeyli ihale tarihi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultanbeyli İlçesi Hayat ve Miraç caddeleri düzenleme ihalesi açıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü İhale Salonu'nda yapılacak olan ihale 1 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek. 



 İhale şartlarına göre ihale sonrası sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Yapım işi çalışmasının 360 takvim günü içinde bitirilmesi planlanıyor. 


İlanın detaylarını görmek için