05 / 05 / 2024

ibb trafik radyo

ibb trafik radyo

İstanbul Büyükşehir Belediyesi web televizyonu İstweb halkın trafikte daha rahat seyri ve İstanbul ile ilgili tüm bilgilerin paylaşılacağı “İBB Trafik Radyo” test yayınına başladı...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 128 metreye ulaştı!

Çamlıca Tepesi'nde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 128 metreye kadar ulaştı

Yolsan Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolsan Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Abdullah Kılıçarslan imzasıyla kuruldu.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin 100 metresi tamamlandı!

Şehirde görüntü kirliliği oluşturan anten ve anten kulelerinin kaldırılıp tek bir noktada toplanması amacıyla hayata geçirilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesinin inşa çalışmaları hızla sürüyor. Toplamı 365, betonarme kısmı 220 metre yüksekliğinde olacak kulenin 100 metreye yakınının inşası tamamlandı.

Çamlıca TV-Radyo Kulesi, İstanbul'un silüetini değiştirecek!

İstanbul’un siluetini bozan Çamlıca’daki radyo ve Tv vericilerini tek bir vericide toplayacak olan dev kulenin inşaatında gelinen son nokta havadan görüntülendi. 365 metrelik yüksekliğe, seyir terası ve restorana sahip olacak kulenin 95 metresi tamamlandı.

Alibeyköy'ün trafik sorunu bu projeyle çözülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy trafiğinin çözümü için düğmeye bastı. Başkan Aydın'ın talimatıyla Alibeyköy'de yaşanan trafik sorunu ile ilgili bir proje hazırlandı.

Çamlıca Tv ve Radyo Kulesi Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Çamlıca’daki radyo ve televizyon vericilerini tek bir yerde toplayacak 365 metrelik dev kulenin inşaatına devam ediliyor. Haziran 2017’de tamamlanacak kulede seyir terasları ve restoranlar da bulunacak

Çanakkale 1915 Köprüsü, İstanbul'un trafik yükünü azaltacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün İstanbul'un üzerindeki trafik yükünü azaltacağını söyledi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bugünkü ziyaretlerinde Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin üstlenici firmasından bilgi aldıklarını belirtti...

3. havalimanı hava trafik kontrol kulesinin temeli atıldı!

Pininfarina ve Aecom tarafından tasarlanan İstanbul Üçüncü Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Küçük Çamlıca Tv ve Radyo Kulesi'nin temeli atıldı!

İstanbul’un seyir terası olacak Küçük Çamlıca Tv ve Radyo Kulesi'nin temeli atıldı. Haziran'da açılması planlanan kule, 400 metreden 360 derece seyir keyfi sunacak.

Dünyanın en büyük radyo teleskobu faaliyete geçti!

Çin, uzaydaki yaşamı araştırmak amacıyla yaptığı dünyanın en büyük radyo teleskobunun faaliyete başladığını bildirdi.

Çin, dünyanın en büyük radyo teleskobunu faaliyete geçirdi!

Çin, uzaydaki yaşamı araştırmak amacıyla yaptığı dünyanın en büyük radyo teleskobunun faaliyete başladığını bildirdi.

Kahramanmaraş'ın trafik sorununa neşter!

Kahramanmaraş’ta trafik sorununa neşter vuran Büyükşehir Belediyesi kent içi trafiği rahatlatmak adına yeni yol ve bulvarın yanı sıra kavşak düzenlemelerini de aralıksız olarak devam ettiriyor

ibb trafik radyo Haberi

ibb trafik radyo

Halka daha hızlı ve güvenli ulaşabilmek için kurulan radyoda, müzik yayını programlar ve telefon bağlantıları yapılacak. İBB Trafik Radyo İstanbul trafiğinin nabzını tutulacak, çözümler üretecek, sürücülere daha rahat yolculuk yapabilmeleri için alternatifler sunacak.



Radyo ayrıca medya kuruluşlarına da anında yol durumu ve İstanbul’daki gelişmeler hakkında bilgi akışı sağlayacak. Yayınlarda yurttan ve dünyadan haber saatleri de olacak.


27 Ağustos 2012 tarihinde başlayan Yayın www.istweb.tv/radio linkinden dinlenebilecek. İstanbul ile ilgili tüm haberler anında vatandaşlar ile paylaşılacak.