02 / 05 / 2024

İBB Türkiyeye karakol yapacak mı

İBB Türkiyeye karakol yapacak mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler Polis Okulu’nun bulunduğu arazi karşılığında ilk etapta Çatalca’da polis okulu ve 400 konut yapacak. Ek protokolle de neredeyse Türkiye’nin tamamında karakol ve lojman yapımını üstlenecek.

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Son zamanlarda 2022 model Tofaş Şahin çıktı mı? Türkiyeye ne zaman geliyor sorusunun yanıtı ise merak edilenler arasında yer alıyor. 2022 model Tofaş Şahin ile ilgili güncel detayları haberimizde bulabilirsiniz...

TÜRGEV yurtlarının kira sözleşmesi davasında karar belli oldu!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 6. İdare Dava Dairesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını iptal eden yerel mahkeme kararını hukuka uygun gördü.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

İTÜ-İstinye Füniküler Hattı için düğmeye basıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İBB, İTÜ-İstinye Füniküler Hattı projesi için düğmeye bastı.

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Başaran ve Hakan Terzi ortaklığında kuruldu.

İBB'nin aldığı TÜRGEV binaları Beyoğlu Belediyesi'ne geri mi verilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV'den geri aldığı binalar meclis kararıyla Beyoğlu Belediyesi'ne verilmek isteniyor. CHP İBB Meclis üyesi İnan Güney konuya ilişkin, "CHP'liler buna müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Hocaoğlu tarafından kuruldu. 

Çekmeköy metrosu için açılış tarihi belli mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Peki, Çekmeköy metrosu için açılış tarihi belli mi?

Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar tamamlandı. Peki, Çekmeköy Metrosu'nda son durum ne?

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

S&P, Türkiye'nin kredi notunu teyit etti!

Standard & Poor's Global Ratings, Türkiye'nin kredi notunda değişikliğe gitmedi. Türkiye'nin yabancı para cinsinden kredi notu "BB" seviyesinde teyit edildi, görünümü "negatif" olarak korundu.

Mevlüt Uysal: Bahçeşehir Göleti hızla bitirilip hizmete sunulacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Başakşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.Uysal, İBB ve Başakşehir Belediye bürokratlarının da katıldığı yatırım ve hizmetlerin ele alındığı toplantı da yaptı...

İBB Türkiyeye karakol yapacak mı Haberi

İBB Türkiyeye karakol yapacak mı

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu’nun bulunduğu arazinin Emniyet Genel Müdürlüğü’nden (EGM) İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) devri için yapılan ana protokole göre Etiler’deki arazinin karşılığında Çatalca’da polis okulu ve 400 konut ile İstanbul sınırları içinde ihtiyaç halinde EGM için konut yapmayı kabul eden İBB, bir yıl sonra imzaladığı ek protokolle neredeyse Türkiye’nin tamamında karakol ve lojman inşaatı yapmayı da taahhüt etti. 


CHP, Polis Meslek Yüksekokulu’nun riskli alan ilan edilerek ranta açılmasını protesto etti.


Ek protokole göre İBB, ihtiyaç halinde Hakkari, Mardin, Ardahan, Eskişehir, Bayburt, Tokat, Tunceli ve Erzurum’da onlarca emniyet hizmet binası ve yüzlerce lojman yapacak. Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi’ndeki yaklaşık 32 bin  metrekarelik Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis edilen Etiler Polis Meslek Yüksekolu’nun bulunduğu hazine arazisinin İBB’ye devri için 7 Nisan 2012’de protokol...