04 / 05 / 2024

ibb viyadük yapım işi ihalesi

ibb viyadük yapım işi ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi,Sultanbeyli Gölet Civarı Viyadük İnşaatı yapım işi ihale edecek. İhale 12 Aralık 2013 tarihinde saat 11:00'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü 'nde gerçekleştirilecek.

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erkur Mimarlık Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Erkur Mimarlık Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Kurbaş tarafından kuruldu. 

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Ataköy 9-10 kısım metro çıkışına yeraltı otoparkı yapılacak!

Ataköy 9 - 10 Kısım Şirinevler - Ataköy Metro durağı önündeki 65 araçlık otoparkın altına kapalı otopark yapılacak. Proje imar planı, 14 Ocak 2015'te askıdan indirilecek.

Ladikli Aşık Ahmet Hüdai Parkı sosyal tesis yapım işi ihaleye çıkıyor!

Cihanbeyli Belediye Başkanlığı; Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Ladikli Aşık Ahmet Hüdai Parkı sosyal tesis yapım işi ihaleye çıkıyor. İhale; 20 Ocak 2015 tarihi Salı günü saat 15.00'te yapılacak.

Başkan Tahmazoğlu: Amacımız çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırmak!

Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ Amacımız çarpık yapılaşmayı tamamen ortadan kaldırmak ” dedi.

Osmancık Adalet Sarayı’nın yapımına başlandı!

Osmancık Adalet Sarayı’nın yapımına başlandı. Adalet Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanarak sözleşmesinin imzalanmasından sonra yer teslimi yapılan Osmancık Adalet Sarayı Projesi inşaatı, eski cezaevi binası yanındaki alana yapılacak

Almu Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almu Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Oğuzorhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta Çekmeköy, Ekşioğlu Mahallesi'nde kuruldu.

Ümraniye Bilgi Evi yapım işi ihalesi 29 Aralık'ta!

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Huzur Mahallesi'nde yapılacak muhtarlık hizmet binası ve bilgi evi yapım işini 29 Aralık'ta ihaleye çıkarıyor. İşin süresi 120 gün olarak belirlendi.

ibb viyadük yapım işi ihalesi Haberi

ibb viyadük yapım işi ihalesi


Sultanbeyli Gölet Civarı Viyadük İnşaatı yapım işi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 12 Aralık 2013 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için