03 / 05 / 2024

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü O-3 Otoyolu kuzey yan yol cadde düzenleme inşaatı için ihale açtı...

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahçeşehir Üniversitesi tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kurallara uymayan yapı denetim firmalarına 38 milyon TL ceza kesildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 20 bin 822 büro, 60 bin 949 şantiye denetimi yaptı. Denetim sonucunda kurallara uymadıkları saptanan firmalara 38 milyon TL ceza verildi.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31343 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir'de 190 bin binada deprem taraması yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan Can, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında kent genelindeki 23 ilçede 190 binin üzerindeki bina ve 900 bin bağımsız bölümde hasar tespitinin tamamlandığını belirtti. 

Yzc29 İnşaat Ve Yapı İşleri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Yzc29 İnşaat Ve Yapı İşleri Mühendislik Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mine Gören Yazıcı tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dait Tebliğ bugünkü 31066 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü Haberi

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü
İBB Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından Esenler İlçesi, O-3 Otoyolu kuzey yan yol cadde düzenleme inşaatı yapım işi için ihale açılıyor. Başlama tarihi 27 Mayıs olarak belirlenen ihale sonrasoı sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İşin yapılma süresi ise yer tesliminden itibaren 300 (üçyüz) takvim günü olarak açıklandı. 


İhaleyi detaylı olarak incelemek için