30 / 04 / 2024

Ibis Novotel Gaziantep

Ibis Novotel Gaziantep

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis&Novotel Gaziantep ve Ibis&Novotel Kayseri'ye ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Novotel ve Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelleri ait değerleme raporlarını yayınladı...

Gaziantep Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Kayseri Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Akfen GYO 5 otelin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Ibis, Esenyurt Ibis, Gaziantep Ibis, Gaziantep Novotel, Trabzon Novotel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

Ibis Novotel Gaziantep ve Kayseri'nin değerlemesi yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis&Novotel Gaziantep ve Ibis&Novotel Kayseri'ye ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Novotel Diyarbakır'da açılıyor!

Accor Hotels, Novotel Diyarbakır’ı açıyor. Grup, Türkiye’deki yatırımlarına 11 şehirde MGallery By Sofitel, Pullman, Mercure, Novotel, ibis ve ibis Styles markaları ile hızla devam ediyor.

Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı.

Akfen GYO Ibis Otel Gaziantep-Ibis Otel Kayseri değerleme raporlarını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen GYO Ibis Otel Gaziantep-Ibis Otel Kayseri değerleme raporlarını yayınladı.

Ibis Novotel Gaziantep Haberi

Ibis Novotel Gaziantep

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis&Novotel Gaziantep ve Ibis&Novotel Kayseri'ye ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.


Açıklama:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III, N48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis&Novotel Gaziantep ve Ibis&Novotel Kayseri'ye ait  31 Aralık 2016 tarihli değerleme çalışmaları EPOS Gayrimenkul Değerleme A.Ş'ye yaptırılmıştır. 


Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis&Novotel Gaziantep ve Ibis&Novotel Kayseri'ye ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporları ekte yer almaktadır.


Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Ibis&Novotel Gaziantep değerleme raporu için