25 / 08 / 2024

İbrahim A I N Alsoqabi

İbrahim A I N Alsoqabi

Mazaya Real Estate Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, İbrahim A I N Alsoqabi, Rashid Y Y A Alnafisi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Evlerde robot çağı için geri sayım başladı! 5-10 yıl içinde robot hizmetçilere hazır olun!

Araştırmacı ve incelemeci yazar Bülent Ağaoğlu, mutfak işlerini tam anlamıyla yapabilecek robotlar ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Ağaoğlu, bu gelişmiş robotların 2030-2040 yılları arasında tüketicilere sunulmasının mümkün olduğunu söyledi. İşte  o yazı...

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Binlerce vatandaşa işsizlik aylığı bağlanacak! 6 bin TL’ye kadar maaş var…

Belirtilen şartları taşıyan binlerce vatandaşa 6 bin liraya kadar işsizlik maaşı ödemesi yapılmaya başlanıyor.  Halihazırda çalışamayacak durumda olan vatandaşlar için ilaç olacak.

Honda NT 1100 ile yeni bir touring çağı! İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kendine has tarzıyla touring konforunu ve çevikliği mükemmel şekilde bir arada sunan yeni NT 1100'ün Ekim ayı fiyatları açıklandı. İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

İzmir Aliağa için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Aliağa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. ile yapılan elektrik enerjisi alımı işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak, işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu belirlendi. 

Otoyol A.Ş. işletmeleri için kira ödemiyor iddiası!

Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nu işleten ve devletten “Geçiş garantisi” alan Otoyol A.Ş.'nin kira ödemediği iddia edildi. 

Esenler Otogarı'nı İBB İştiraki İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ işletecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleyi yıllık 27 milyon TL bedelle İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Doğa içinde 1500 TL'ye kendi evini yaptı!

Şehir hayatından sıkılan genç kadın kızı ile birlikte doğa içinde 1500 TL harcayarak kendi evini inşa etti. İşte sadece 1500 TL'ye gerçekleştiren o evin yapım aşaması...

İbrahim A I N Alsoqabi Haberi

İbrahim A I N Alsoqabi

Mazaya Real Estate Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, İbrahim A I N Alsoqabi, Rashid Y Y A Alnafisi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 

Mazaya Real Estate Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu;Amaç Ve Konu 1. Konutları, toplu konutları, her türlü yerleşim birimlerini, ofisleri, ticaret ve iş merkezlerini, kongre merkezleri, parkları, fabrikaları, depoları, alışveriş merkezlerini, marketleri, konaklama yerlerini, otelleri, motelleri, sosyal tesisleri, turistik tesisleri, spor tesislerini, eğitim ve kültür tesislerini, sinema ve tiyatro salonlarını, hastaneleri, bakım ve huzurevleri de dâhil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü gayrimenkulleri kendi adına ve/veya üçüncü kişiler adına almak, satmak, kiralamak, alt kira sözleşmesi ile üçüncü kişilere kiraya vermek, işletmek ve işlettirmek; 2. Yukarıda sayılanlar dâhil ancak bunlarla sınırlı...