17 / 05 / 2024

İbrahim Apa

İbrahim Apa

(GAİMDER) Başkanı ibrahim Apa ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti. Apa, belediyeden Ekolojik Kent projesinin müteahhitlere daha iyi tanıtılması ve bilgilendirilmesi için de destek istedi.

Gaziantepli müteahhitler kentsel dönüşüme hazır!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projelerinde özel sektöründe aktif rol üstlenme vaktinin geldiğini belirterek "Bizler bu konuda sorumluluk almaya hazırız"dedi.

Müteahhitler kentsel dönüşüm yapmalı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüme atanan Hasan Alan'ı ziyaret etti. Ziyarette görüşülen ana konu, kentsel dönüşüm oldu.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Altay Özgen tarafından kuruldu.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Çapa Tıp Fakültesi'nin binasında yıkım başladı!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğüne sahip depremin ardından ağır hasar gören İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi binasının yıkımına başlandı.

Çapa Tıp Fakültesi'nin Hasdal'daki yeni yeri kısa sürede tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İstanbul'da yaşanan deprem sonrası İstanbul Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde Çapa Tıp Fakültesinin Hasdal'da yeni birimlerini inşa ettiklerini söyledi. Kurum, "Birinci etabın yıl sonuna kadar ihalesini yapacağız" dedi...

Çapa’da hasar grevi!

İstanbul'da yaşanan 5.8'lik depremden sonra birçok binada hasar oluşması vatandaşları tedirgin etmişti. Çapa Tıp Fakültesi asistanları binalarının tehlikeli olmasına dikkat çekmek için dün iş bıraktı...

Çapa’da yerinde dönüşüm eylemi!

İstanbul Üniversitesi’nin Çapa’daki İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi önünde toplanan öğretim üyeleri, hastanenin bir an önce yerinde dönüşmesi için eylem yaptı.

Çapa bir depreme daha dayanamaz!

İstanbul’da yaşanan depremden sonra birçok bina incelemeye alındı. Yapılan deprem risk analizlerine göre İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nin (Çapa Hastanesi) büyük tehlike içerdiği bildirildi...

Çapa Diş Hekimliği Fakültesi'nde taşınma gerginliği!

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin Çapa’da bulunan binasında meydana gelen derin çatlaklar nedeniyle taşınması karar verildi.

Satılan Özel Çapa Lisesi'nde soruşturma!

Başka bir kuruma satılması nedeniyle eğitimin durma noktasına geldiği belirtilen İstanbul’daki Özel Çapa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’yle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Apa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Şahin tarafından kuruldu. 

Konut stokları bittiğinde fiyatlar da artacak!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 2019 yılı 1.İstişare Toplantısı'nda konuşan Başkan İbrahim Apa, "Eldeki konut stokları bittiğinde, yeni başlayan konut fiyatları da artacak'' dedi.

REIDIN'in yeni genel müdürü Alp Çapa oldu!

Alp Çapa, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeler yapan Dubai merkezli REIDIN'e genel müdür olarak atandı...

İbrahim Apa Haberi

İbrahim Apa

GAİMDER'den yapılan açıklamaya göre, ziyarette Şahin, GAİMDER üyelerine "Sorunları birlikte analiz edip, çözüm yollarını da birlikte bulalım" önerisinde bulunduğu belirtildi. 


GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Gaziantep'te inşaat sektörü başta olmak üzere üyelerinin yaşadığı sorunları Şahin'e anlattı. 


Belediyenin yaptığı çalışmaları yakından gözlemlediklerini belirten Apa, GASKİ ve imar altyapısının yanı sıra meslektaşlarının yaşadığı ve kendilerine ilettiği çeşitli problemlerin çözümü için Şahin'den destek istedi. 


Sektörün sorunlarını çözmek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Apa şunları kaydetti: "Daha önce Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi nezdinde girişimler yaptık. TEDAŞ yöneticileri ile bir araya geldik. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile görüşmeler yaptık, Büyükşehir Belediyesi ile de bu kapsamda bir araya geldik. 


Sizlerin bu konuda duyarsız kalmayacağınızı biliyoruz. Bu düşünceden hareketle, sorunlarımızın ortak akılla çözüme kavuşmasından yanayız. Daha iyi ne yapabiliriz. Belediye ile ortak...