21 / 05 / 2024

İbrahim Boztepe

İbrahim Boztepe

Yapısal Çelik Günü’nde Türkiye’nin en yüksek çelik yapısıyla Boztepe Yapı, ödüle layık görüldü. Avcılar’da tamamen çelik konstrüksiyondan inşa edilen Hilton Hotel’e imzasını atan Boztepe Yapı, inşaat sektöründeki yatırımlarına da ağırlık veriyor...

Hr Boztepe İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hr Boztepe İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Boztepe tarafından kuruldu.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Hasan Rasih Boztepe kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Rasih Boztepe kimdir? Kaç yaşında? Hasan Rasih Boztepe daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hasan Rasih Boztepe'nin eğitim hayatı nasıldı?

Ordu Boztepe'deki 20 büfe kiraya veriliyor!

Ordu'nun seyir terası konumunda bulunan Boztepe’deki satış büfeleri gerçekleştirilen peyzaj düzenleme çalışmalarının tamamlanmasından sonsra ihaleye çıkartılıyor.

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Boztepe Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boztepe Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Boztepe tarafından kuruldu.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

Ordu Boztepe'ye 8 kilometrelik merdiven geliyor!

Ordu Boztepe'ye merdivenle çıkılabilmesi için proje hazırlandı. 12 bin 500 basamaklı merdivennin ihalesi yakında yapılacak.

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 tarımköy konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 adet tarımköy konutu, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaat ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

İbrahim Boztepe Haberi

İbrahim Boztepe

Bugüne dek yapısal çelik sektöründe birçok başarılı projeye imza atan Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe, Hilton DoubleTree Hotel ile Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından ödüle layık görüldü.


Türkiye ve Avrupa’nın en yüksek çelik yapısı olarak öne çıkan Hilton DoubleTree Hotel, Türkiye’de yapısal çelik sektörü açısından örnek teşkil ediyor.


Çelik yapılardaki yatırımlarına devam eden firma, 2014 yılı itibariyle inşaat sektöründeki faaliyetlerine ağırlık verecek.  Sektördeki paylarını genişleteceklerini belirten Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe; “Yapısal çelik sektöründe önemli bir paya sahibiz. Betonarme, çelik yapı mühendisliği ve taşıyıcı sistem tasarımı konusunda öncü bir firma olarak konumlanıyoruz. Türkiye’nin ve Avrupa’nın en yüksek binası olan Hilton DoubleTree Hotel’in mühendislik ve tasarımında da imzamız bulunuyor. Bu projemizle Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından...