05 / 05 / 2024

İbrahim Çömez projeleri

İbrahim Çömez projeleri

Bodrum' a bağlı Bitez Beldesi' nin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Çömez, 15 yıldır onaylanmayan imar planları nedeniyle altyapının tamamlanamadığını ve de su baskınları yaşandığını söyledi...

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Polat Holding yeni ofis projeleri için çalışıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane 'nin yönetimi İbrahim Polat 'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışını sürdürüyor.

AP Gayrimenkul yeni ofis projeleri için arazi arıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane'nin yönetimi İbrahim Polat'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışında..

TOKİ'nin Kocaeli projeleri Ankara'da konuşuldu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Kocaeli milletvekilleri kentle ilgili projeleri değerlendirdi.

Bodrum Bitez'de onaylanmayan imar planına isyan!

Bodrum'a bağlı Bitez Beldesi'nin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Çömez, 15 yıldır onaylanmayan imar planları nedeniyle altyapı ve yol çalışmaları yüzünden her yağmurda su baskınları yaşandığını belirtti.

İbrahim Çömez: 15 yıldır imar planları onaylanmadı!

Bodrum' a bağlı Bitez Beldesi' nin CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Çömez, 15 yıldır onaylanmayan imar planları nedeniyle altyapının tamamlanamadığını ve de su baskınları yaşandığını söyledi...

İzmir'de markalı konut projeleri, metrekare fiyatlarını yükseltti!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya son yıllarda artan markalı konut projeleri nedeniyle İzmir'de bazı özel projelerde metrekare birim fiyatları 10 bin TL'ye kadar yükseldiğini belirtti.

Basın Ekspres Yolu konut projeleri 2013!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak tabir edilen Basın Ekspres Yolu, adeta prestij yolu oldu. Markalı konut projelerinin 1,5 yılda yüzde 45 prim yaptığı bölgede bugün metrekare konut fiyatları 4 bin 500 TL'yi buldu. İşte Basın Ekspres Yolu konut projeleri.

2013 Eylül teslim konut projeleri!

Yaşam için geri sayımın başladığı 2013 Eylül teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen 2013 Eylül teslim konut projeleri ve fiyatları...

Kağıthane'de yer alan ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Prjelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ul

İstanbul ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul'da hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Projelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ara ödemesiz konut projeleri 2013!

Ara ödemesiz, sabit taksitlerle konut sahibi olmak isteyenler için ara ödemesiz konut projelerini araştırdık. İşte peşinatsız ya da düşük bir peşinatla ve vade farksız sabit taksitle ev sahibi yapan ara ödemesiz konut projeleri...

Eyüp Göktürk satılık konut projeleri 2013!

Gelecekte değer artışı vaat eden lokasyonlar arasında yer alan Göktürk satılık konut projelerini mercek altına aldık. Bölgede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte tüm detayları ile Göktürk satılık konut projeleri.

İbrahim Çömez projeleri Haberi

İbrahim Çömez projeleri

Bitez Belediye Başkanı ibrahim Çömez, dün CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve Fen ve İmar İşleri Müdürü Bülent Bardak ile Belediye Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenledi. Yağan her sağanak yağmurda taşan dereler ve dağdan gelen sel sularıyla cadde ve sokakların göle döndüğünü belirten Başkan Çömez, yapılamayan imar planlan nedeniyle çarpık yapılaşmanın meydana getirdiği, sıkıntılarla bu sorunun daha da arttığını söyledi.15 yıldır Bitez beldesinin 1/1000 ve 1/5000'lik imar planlarının yapılmasını beklediklerini belirten Başkan Çömez, "Turizmde dünya markası haline gelen bir kentte 15 yıl plan için beklenil' mi? 

Buralan çok hızlı gelişen kentler. Bitez'in, Koruma Amaçlı İmar ve Revizyon Planlannı hazırlayarak ilgili bakanlığa gönderdik, onaylanmasını bekliyoruz. Altyapı için 2 milyon 700 bin lira ayırdık. Şu anda yeni yollar ve altyapı yapamadığımız için...