05 / 05 / 2024

İbrahim Halil Karagöl

İbrahim Halil Karagöl

Aykar Platform ve Vinç Hizmetleri Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şehmus Aydın, İbrahim Halil Karagöl tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu.

Kur Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kur Group Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kuran ve Ahmet Kuran ortaklığında kuruldu.

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Asim Atmaca ve İbrahim Halil Karaburç ortaklığında kuruldu.

Tarım Bakanı Yumaklı'dan büyük müjde: Çiftçilere 64 Milyar Lira desteği ve su tasarrufunda dev adımlar

Orman ve Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı, yılın ilk 8 ayında çiftçilere toplamda 40 milyar lira mali yardım sağlandığını açıkladı ve yıl sonuna kadar bu rakamın 64 milyar liraya çıkacağını ifade etti. Bunun yanı sıra hizmet güvenilirliğini artırmak amacıyla 55 bin denetim yapıldığını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Essa34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Essa34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bülbül tarafından kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Korucu tarafından kuruldu.

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

İbrahim Halil Karagöl Haberi

İbrahim Halil Karagöl

Aykar Platform ve Vinç Hizmetleri Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şehmus Aydın, İbrahim Halil Karagöl tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Aykar Platform ve Vinç Hizmetleri Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Özel amaçlı nakil vasıta ve araçlar ile sepetli-sepetsiz, sepetli bomlu platform, makaslı platform, forklift hizmetlerinde bulunmak, kiralamak ve kiraya vermek,   b. Her cins ve kapasitede nakil vasıtaları ve özel amaçlı iş makineleri kullanarak, nakliye, yükleme-boşaltma, istifleme-depolama, kurtarma-çekme, kazı-hafriyat ve doldurma işlerini yapmak, kiraya vermek veya kiralamak;  c. Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alım-satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak.  d. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri,...