14 / 05 / 2024

İbrahim Karaduman

İbrahim Karaduman

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde, İbrahim Karaduman, Dinçer Karaduman ortaklığında kuruldu.

Serhat Karaduman hangi üniversiteden mezun oldu? Çalık Denim’de ne iş yapıyor?

Serhat Karaduman kimdir? Hangi okulda okudu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? İş hayatına nerede başladı? Çalık Denim’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Serhat Karaduman ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Esat Karaduman tarafından kuruldu.

Hm Karaduman İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Karaduman İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Mehmet Karaduman tarafından kuruldu.

Metin Karaduman mülkiyet kanununu anlattı!

Mahalle toplantılarına ağırlık veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi uygulama safhasına giren mülkiyet kanunuyla ilgili önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Karaduman Yapı Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaduman Yapı Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çınar Karaduman ve Sinem Karaduman Ercan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Karaduman Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaduman Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birtan Karaduman tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedid Mahallesi, Müminderesi Sokak, Mümin Apartmanı'nda kuruldu.

Metin Karaduman, Çınatepe TOKİ sürecini değerlendirdi!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Çınatepe mahallesinde başlayan TOKİ çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Metin Karaduman, “Bununla ilgili mevcut TTK lojmanlarının şuanda yıkımı başladı. " dedi.

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde, İbrahim Karaduman, Dinçer Karaduman ortaklığında kuruldu.

Murat Karaduman: Eğitim almamış işçiye kapılarımız açılmıyor!

Tüm şantiyelerinde kart sistemi uygulayarak işçi güvenliğini kontrol altına aldıklarını dile getiren K Yapı'nın patronu Murat Karaduman, " Eğitimini almamış işçiye, kapılarımız kesinlikle açılmaz " dedi

Nuri Karaduman: Gelin Tekstilkent'i ticaret merkezi yapalım!

Tekstilkent’ teki doluluk oranını yüzde 25’lerden yüzde 75’e çıkardıklarını belirten Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman yatırımcılara şu şekilde seslendi: ; "Gelin Tekstilkent'i merkez yapalım"..

Evren Karaduman Pars kimdir?

Mimar Evren Karaduman Pars kimdir? Mimar Evren Karaduman Pars hangi işlerde bulundu? Hangi ödüllere sahip oldu? Mimar Evren Karaduman Pars, hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Metin Karaduman'dan 2B sorununa belgeli yanıt!

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Zonguldak Belediye Bakanı Muharrem Akdemir’in Tepebaşı Mahallesindeki emlak değerleri yüksek tutarak vatandaşlara doğru söylenmediğini ve kandırıldığını iddia etti...

Metin Karaduman'dan 2B açıklaması!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, parti binasında düzenlediği basın açıklamasında 2B arazilerinin satışı ile ilgili yeni düzenlemenin önümüzdeki günlerde TBMM’ ye geleceğini vurguladı...

İbrahim Karaduman Haberi

İbrahim Karaduman

DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te İbrahim Karaduman, Dinçer Karaduman ortaklığında kuruldu.


DRK Doruk İnşaat Emlak Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Geri dönüşüm, kullanım dışı atık, hurda malzeme ve maddelerin kağıt,metal,plastik ve kimyasal maddelerin büro ve ev eşyalarını, atık tekstil ürünlerinin ve her türlü malzemenin alım satımı, ithalat, ihracatı ve söz konusu malzemeleri ayırmak, parçalamak, paketlemek ve imalatını bizzat yaptırmaktır Gerektiğinde fason yapmak ve yaptırmak. Ambalaj atıklarının toplanması, ayrılması konusunda faaliyet göstermek. 2-Belediyelerle ambalaj atığı yönetmeliği dahilinde projeler üretmek, uygulamak, taahhüdünde bulunmak. 3-Özel ve kamu sektörünce üretilen her cins kağıdın alım ve satımı ile her cins kağıdı, kağıttan mamul ürünleri mevzuata uygun olarak ithal etmek...