05 / 05 / 2024

İbrahim Karasar hayatı

İbrahim Karasar hayatı

Alp Karasar İnşaat Kurucusu ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Karasar 24 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. Peki, İbrahim Karasar kimdir? İbrahim Karasar hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte İbrahim Karasar...

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

İbrahim Çelebi vefat etti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurucu ortağı Hacı İbrahim Çelebi hayatını kaybetti. 

Mavi Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bekdaş, Hayat Shoueıb ve Choueıb Husseın ortaklığında kuruldu.

İbrahim Bodur kimdir?

Kale Grubu'nun kurucusu ve onursal başkanı olan İbrahim Bodur hayatını kaybetti. Peki, İbrahim Bodur kimdir?

Kale Grubu'nun acı günü! İbrahim Bodur vefat etti!

Kale Grubu'nun kurucusu İbrahim Bodur hayatını kaybetti. Kale Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, grubun kurucusu ve onursal başkanı olan İbrahim Bodur, 88 yaşında vefat etti.

Türk inşaat sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir vefat etti!

Türk inşaat ve taahhüt sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir, hayatını kaybetti. Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in (77) İstanbul Şişli'deki otelinde geçirdiği kalp krizini atlatamadığı belirtildi.

İbrahim Cevahir hayatını kaybetti!

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 77 yaşında hayatını kaybeden Cevahir, yarın Yeniköy Cevahirler Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

İbrahim Bayburt: Hedefim konsept projelere imza atmak!

Trabzon’un müteahhitlerinden İbrahim Bayburt, "İş hayatımda iniş çıkışlar yaşamadım. Hep istikrarlı ve yukarı yönlü bir grafik çizdim. Şimdilik hedefim sektörümde daha da büyüyüp konsept projelere imza atmak" dedi.

İbrahim Karasar kimdir?

Alp Karasar İnşaat Kurucusu ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Karasar 24 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. Peki, İbrahim Karasar kimdir? İbrahim Karasar hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte İbrahim Karasar...

İnşaat Mühendisi İbrahim Karasar vefat etti!

Özgün Sağlık Tesisleri'nin yapımında katkıda bulunan, Alp Karasar İnşaat Kurucusu ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Karasar vefat etti.

Terrace Hayat projesi 2013'te Sarıyer'de yükselecek!

İnanlar İnşaat'ın Sarıyer'de hayata geçirdiği Terrace Hayat projesi 2013 yılı içerisinde diğer yeni proje olan Terrace Vadi'den hemen sonra tanıtılacak...

Ünsal Yapı Hayat Park Konakları'nda 650 bin TL'ye!

Başakşehir'de hayata geçirilen Hayat Park Konakları'nda konutlar 650 bin ile 800 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor...

Hayat Meritlife sahiplerine teslim ediliyor! 217 bin liraya!

Ataşehir’ de inşa ettiği nezih ve nitelikli projeler ile dikkat çeken Dekon İnşaat ın Hayat Meritlife projesi daire sahiplerine teslim ediliyor

İbrahim Karasar hayatı Haberi

İbrahim Karasar hayatı

İbrahim Karasar kimdir?

Alp Karasar İnşaat Kurucusu ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Karasar 24 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. İbrahim Karasar, Alp Karasar İnşaat ile Özgün Sağlık Tesisleri'nin yapımında katkıda bulundu.


Alp Karasar İnşaat şirketi, 1984 yılından beri inşaat sektöründe; 1999 yılından bu yana ise enerji sektöründe faaliyet gösteren uluslararası, özel inşaat şirketidir.


ALP KARASAR büyük devlet destekli projelerde uzmanlaşmıştır. ALP KARASAR başarıyla yerel ve uluslararası için hastane , üniversite kampüsü, okul , askeri bina , endüstriyel bileşik , fabrika , su - atıksu arıtma tesisi, spor salonu , ev , altyapı ve kanalizasyon sistemi , enerji ulaşım hattı , köprü ve yeraltı sulama sistemi gibi projelere imza attı.


Çözümler:

Ticari

Kültür ve Eğlence

Eğitim

Sağlık Hizmeti

Hükümet

Yeşil / Akıllı Bina

Altyapı

Endüstri / Üretim

Enerji / Güç Santralleri

Kamu Meclisi

Yerleşim

Araştırma...