29 / 04 / 2024

İbrahim Maasfeh

İbrahim Maasfeh

Akzirve Gayrimenkul Yatırım CEO’su İbrahim Maasfeh, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hedeflerinin 747’si 2018 yılında olmak üzere 2021 'in sonuna kadar 4 bin 500 civarında konut üretmek olduğunu söylüyor.

Türkiye her zaman gelecek vaat eden bir pazar!

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım'ın Üst Yöneticisi Maasfeh: "Türkiye, bize her zaman gelecek vaat eden bir pazar. 25 yıllık süreçte yatırım kararlılığımızdan hiç tereddüt etmedik ve yatırımlarımızı aralıksız sürdürdük" dedi.

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'da İbrahim Maasfeh ve Vedat Arslan ortaklığında kuruldu!

Yenizirve Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenizirve Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

İbrahim Maasfeh kimdir?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım ile Türkiye'de inşa sektöründe yatırımlarına devam eden İbrahim Maasfeh kimdir?

İbrahim Maasfeh'ten yeni şirket!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, gayrimenkul ve konut sektöründe yeni atılımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. İbrahim Maasfeh bugün yeni bir şirket kurdu. 

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 68 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

İbrahim Maasfeh: Türkiye'nin her yerinde arazi bakıyoruz!

Akzirve Gayrimenkul Türkiye'deki yatırımlarım çeşitlendirme karan aldı. Şirketin ortağı ve CEO’su İbrahim Maasfeh, inşaat alanındaki iddialı projelerinin kesintisiz devam edeceğini önümüzdeki dönemde enerji, sanayi ve savunma sistemleri alanına girmeyi planladıklarını açıkladı... 

Yeni düzenlemeler konut satışlarını uçuracak!

Akzirve Gayrimenkul Topkapı projesinin tanıtım toplantısında konuşan Akzirve Gayrimenkul Başkan Yardımcısı İbrahim Maasfeh, yapılan yeni düzenlemelerin konut satışlarını artıracağını söyledi.

Akzirve Yalova ve Antalya'da yeni proje yapacak!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, şirketin yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Maasfeh yeni yatırımların Yalova ve Antalya'da yapılacağını söyledi.

İbrahim Maasfeh: Hedefimiz 2021'e kadar 4 bin 500 konut üretmek!

Akzirve Gayrimenkul Yatırım CEO’su İbrahim Maasfeh, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hedeflerinin 747’si 2018 yılında olmak üzere 2021 'in sonuna kadar 4 bin 500 civarında konut üretmek olduğunu söylüyor.

Akzirve Gayrimenkul'den Topkapı'ya yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul Genel Müdür İbrahim Maasfeh , Topkapı'ya 2.000 konut ve ticari alandan oluşacak yeni bir proje hazırlığında olduklarını müjdeledi. Maasfeh, projesinin bu yıl sonunda basını tanıtacaklarını vurguladı.

Akzirve Gayrimenkul hedef büyüttü!

Akzirve Gayrimenkul CEO'su İbrahim Maasfeh, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Maasfeh, ''Satış hızı son derece dengeli, yatırımcı tarafından prim beklentisi karşılanan projeler gerçekleştireceğiz" diye konuşuyor.

Strada Bahçeşehir 15 günde 200 sattı!

Strada projesinin yoğun ilgi gördüğünü de vurgulayan İbrahim Maasfeh, lansmana çıktıkları 15 günlük südede yaklaşık 200 satış olduğunu bildirdi.

Yabancı gayrimenkul yatırımcıları imar güvencesi istiyor!

TÜRKİYE’nin geleceğine güvenlerinin tam olduğunu ve hiçbir dönemde yatırım yapma konusunda tereddüt etmediklerini belirten İbrahim Maasfeh yeni gayrimenkul yatırımları için arsa alımlarına da devam ettiklerini dile getirdi.

İbrahim Maasfeh Haberi

İbrahim Maasfeh

Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Akzirve, merkezi Suudi Arabistan'da bulunan Al Qemam Holdingin bir iştiraki. Lojistik, madencilik, mermer ve ticaret konularında faaliyet gösteren firma Türkiye'de gayrimenkul sektörüne 7 yıl önce girdi.


Akzirve Gayrimenkul Yatırım CEO'su İbrahim Maasfeh, Türkiye'de gayrimenkul sektöründe hedeflerinin 747'si 2018 yılı içerisinde olmak üzere 2021 'in sonuna kadar bin 500 civarında konut üretmek olduğunu söylüyor.


Maasfeh, Türkiye ekonomisinin eriştiği istikrarlı yapının gayrimenkul alanında yatırım kararının verilmesinde etkili olduğunu belirterek "Ürettiğimiz konut, ofis ve ticari alanları yabancı yatırımcıların ilgi göstereceği nitelikte inşa edeceğiz" diyor.


Böylece yatırımcıların elinde dünya pazarına sunabileceği, ikincil müşteri imkanı çok geniş olan bir mülk bulunacağını belirten Maasfeh, "Tanımlanan inşaat alanlarını son noktasına kadar kullanarak aşırı yapı yoğunlukları yaratmak yerine, mimari konsept ve teknik...