17 / 05 / 2024

İbrahim Mart açıklama

İbrahim Mart açıklama

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mart: "Türkiye'de kayıt altına alınmayan asansör sayısı yüzde 60'larda. Kayıtlı olanlarda yapılan iyi bir denetim oranı ise ancak yüzde 10'ları buluyor" dedi

İş Bankası kartı olanlar nefes bile almadan şimdi hemen baksın! Yeni açıklama az önce geldi! Sakın kaçırmayın!

İş Bankası kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat! Yeni açıklama geldi, 31 Mart'a kadar geçerli. Hemen inceleyin!..İşte ayrıntılar...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net açıklama geldi! Euro böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Piyasaların gözü Avrupa Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan mart ayında yapılması beklenen faiz artışı ile ilgili net açıklama geldi! Euro böyle olacak!

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika! 1 Mart'a kadar vaktiniz var!

Vatandaşlar banka promosyonlarını yakından izliyor. İş Bankası, resmen açıklama yaptı. 1 Mart 2023'e kadar acilen bakın! İşte ayrıntılar...

Avrupa Merkez Bankası'ndan net açıklama geldi! Euro 30 gün sonra böyle olacak! Yer yerinden oynayacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 yılının ilk toplantısını geçtiğimiz hafta 2 Şubat günü gerçekleşirdi. Gözler şimdi de Mart ayındaki faiz kararına çevrildi. Euro yükselecek mi düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası'ndan net açıklama geldi! 

Hisse değeri yüzde 237 arttı! Açıklama geldi neler oluyor?

Hisselerinde değer artışı üç ayda yüzde 237 seviyesinde bulan Martı Otel İşletmeleri, bir yatırımcısının medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve sosyal medya yansımaları üzerine KAP'a açıklama gönderdi.

Et ve Süt Kurumu'nun yüzde 48'lik zammına Bakanlık'tan açıklama! İşte 23 Mart 2022 ESK et fiyatları!

Et ve Süt Kurumu'nun kırmızı etin satış fiyatına yaptığı yüzde 48'lik zammın ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan açıklama geldi.  

İbrahim Kalın'dan Arnavutluk'taki konut inşaatlarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Resmi çalışma ziyareti çerçevesinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitti. Kalın burada konut inşaatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Akiş GYO'dan kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 09 Mart 2017 tarihinde açıklanan kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin ek açıklama yaptı.

İbrahim Uyan'dan kaçak bina haberine açıklama!

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Uyan, sözü edilen haberde, kendisine ait olduğu söylenen otel inşaatında kaçak çıkmaların olduğunu yalanladı.

Ankara'daki oto galerileri 1 Mart'a kadar Otonomi'ye taşınacak!

Erkoç, ikinci el oto alım satımı yapan oto galerilerinin 1 Mart'a kadar Esenboğa Yolu'nda yapımı tamamlanan 2. el oto alım satım sitesi Otonomi'ye taşınmasına yönelik Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla ilgili açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi Tüketici Davaları ile ilgili son gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Süzer Grubu'ndan Gökkafes’teki Ritz'in satışı hakkında açıklama!

Sözcü Gazetesi'nde 14 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan "Beşiktaş Gökkafes’teki Ritz bölümünün satışı" haberi hakkında Süzer Grubu bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., daire sahiplerinden birinin açtığı dava sonucunda mahkemenin temyiz aşamasının devam ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

İbrahim Mart açıklama Haberi

İbrahim Mart açıklama


TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mart: "Türkiye'de kayıt altına alınmayan asansör sayısı yüzde 60'larda. 

Kayıtlı olanlarda yapılan iyi bir denetim oranı ise ancak yüzde 10'ları buluyor." Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, Türkiye'de kayıt altına alınmayan asansör sayısının yüzde 60'larda olduğunu belirterek, kayıtlı olanlarda denetim oranının da ancak yüzde 10'lan bulduğunu söyledi. 

İstanbul'un Mecidiyeköy semtinde 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan kazarım yeniden gündeme getirdiği asansörlerde balam ve kontroller yeterli görülmüyor. Mart, "Nasıl ki bir aracın fenni muayene tarihi gelmeden bu işlemin yaptınlmasına özen gösteriliyorsa günlük yaşamda sıkça kullanılan asansörlerle ilgili de benzer anlayışın hakim olması gerekiyor" dedi. 


YÜZDE 80'İ SAKINCALI

 Yerel yönetimlere asansör kazalarında can kaybını önlemek için...