18 / 05 / 2024

İbrahim Orhan Demir

İbrahim Orhan Demir

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi, İbrahim Orhan Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi, Muhtar Sokak' ta kuruldu.

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Orhan Demir ve Songül Demir ortaklığında kuruldu.

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Orhan Demir tarafından kuruldu.

Taşdemirler Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Taşdemir tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Çtn Demir Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çtn Demir Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Savcı tarafından kuruldu.

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kocaoğlu tarafından kuruldu.

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB'ye 3 yeni atama!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na Orhan Demir, Raylı Sistemler Daire Başkanlığı'na Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin atandı.

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

Orhan Demir İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu!

İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı'na raylı sistem uzmanı Orhan Demir atandı.

Sudan'daki demir yolu hattına Türkiye imzası!

Raylı sistemler alanında faaliyet gösteren RAYSİMAŞ Sudan'da liman bağlantısını sağlayacak Sallom-Sevakin-Sheikİbrahim demir yolu hattının fizibilite etüd, projelendirme ve yapım müşavirliği işini üstlendi. RAYSİMAŞ, sözleşmenin imzalanmasının ardından söz konusu işe başlayacak.

Tlc Demir Hafriyat Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tlc Demir Hafriyat Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Roleve İnşaat Bakım Ve Onarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roleve İnşaat Bakım Ve Onarım Ticaret Limited Şirketi Halil İbrahim Taşdemir ve Tuğba Fırat ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İbrahim Orhan Demir Haberi

İbrahim Orhan Demir

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi, İbrahim Orhan Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi, Muhtar Sokak'ta kuruldu.


Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü şehir planlaması, her ölçekte bölge, çevre düzeni, nazım ve uygulama imar planları, mevzii imar planları, plan tadilatları, kentsel tasarım projeleri ve avan projelerine ilişkin olarak planlama ve projelendirme hizmetleri vermek, toplu yerleşim planları, otoyol, bulvar, anayol, cadde, sokak, meydan vb. tanzimi, ulaşım ana planları, ulaşım planları, havayolu, denizyolu, demiryolu, metro, metrobüs, tramvay, otobüs, minübüs vb. gerek şehir içi gerekse şehirlerarası toplu taşıma sistemlerinin planlaması, trafik düzenlemesi, trafik sirkülasyon ve kavşak planlaması, toplu konut ,konut, ticaret, eğitim, sağlık yerleşimlerine ilişkin olarak planlama ve projelendirme hizmetleri vermek,...