28 / 04 / 2024

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.



İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. İTÜ Rektörlüğü tarafından taziye ilanı yayınlandı. 

İTÜ Rektörlüğü'nün taziye ilanı:

"Üniversitemiz  İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Demir'i Covid-19 nedeniyle kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Uzun yıllarca üniversitemize emek veren değerli hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve İTÜ Ailemize başsağlığı dileriz. Hocamızı her zaman güler yüzü ve samimiyeti ile hatırlayacağız." 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum İbrahim Demir'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz...


Geri Dön