06 / 05 / 2024

İbrahim Şahin özgeçmiş

İbrahim Şahin özgeçmiş

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürü İbrahim Şahin 15/9/2014 tarihli karar ile Samsun Valiliğine atandı. Peki Yeni Samsun Valisi İbrahim Şahin kimdir? İşte İbrahim Şahin..

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Netelsan Kimya İnşaat Otomotiv Reklam Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netelsan Kimya İnşaat Otomotiv Reklam Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

İbrahim Şahin özgeçmiş Haberi

İbrahim Şahin özgeçmiş

İbrahim Şahin kimdir?

1962'de Amasya'da dünyaya gelen İbrahim Şahin, Ankara Üniversitesi mezunu bir bürokrat olarak Türkiye 'nin gündemine girmiştir. 1986'da Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra Samsun, Kars, Kastamonu gibi kentlerde ilçe kaymakamlığı yapan Şahin, 2001 yılında İçişleri Bakanlığı bünyesinde Hukuk Müşaviri olarak görev almıştır. 


2002 döneminde Ulaştırma Bakanlığı’nda da görev alan İbrahim Şahin, Bakan Danışmanlığı'na kadar yükseldikten sonra 2003 yılında PTT Genel Müdürü olarak atandı. 


PTT Bank Projesi ile"2004 Kaynakları Etkin Kullanma ve Maliyetleri Düşürme Yılı Birincilik Ödül" kazanan Şahin, popülerliğini bu dönemde arttırdı. Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı olarak Nisan 2005’te işbaşı yapan Şahin, aynı dönemde Türk Telekomünikasyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği görevlerine de devam etti.


10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından TRT Genel Müdürlüğü görevine getirilmesi...