05 / 05 / 2024

İbrahim Taşçı kimdir

İbrahim Taşçı kimdir

İbrahim Taşçı, "Yapı yönetim planı, bu işin anayasası niteliğindedir. Projenin en başında yapı yönetim planı oluşturulmuş bir projenin aylık aidatı, sonradan planı yapılmış bir projeye oranla yüzde 25 – 35 daha düşük olabilir” dedi

Aşçıoğlu SEClup'ın genel müdürü İbrahim Taşçı oldu!

İnşaattaki gelişim Türkiye'de yeni alt sektörlerin doğmasına yol açtı. Bunlardan biri de rezidans ve tesis yönetimi sahası. Aşçıoğlu Grubu'nun bu alandaki şirketi SEClup'ın genel müdürlüğüne İbrahim Taşçı getirildi.

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İbrahim Taşkın tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Taşdemirler Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemirler Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Taşdemir tarafından kuruldu.

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Hakan Taşcı kimdir?

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Taşğın, Muhammet Taşğın ve Ramadan Uçar tarafından kuruldu.

Luna Phoenix Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luna Phoenix Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Boyraz ve Sultan Ulunay Boyraz ortaklığıyla kuruldu.

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

İbrahim Taşçı kimdir Haberi

İbrahim Taşçı kimdir

Rezidans ve tesis yönetimi hizmetlerinden yapı yönetim planı danışmanlığına kadar inşa edilen bir binanın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen SEClub’ın Genel Müdürü İbrahim Taşçı: “Daha kolay yönetilebilecek, daha kolay korunabilecek ve daha kolay temizlenebilecek bir yaşam alanı oluşturmak için daha proje aşamasında yapı yönetim planı danışmanlığı hizmeti almak gerekiyor. Yapı yönetim planı, bu işin anayasası niteliğindedir. Projenin en başında yapı yönetim planı oluşturulmuş bir projenin aylık aidatı, sonradan planı yapılmış bir projeye oranla yüzde 25 – 35 daha düşük olabilir” dedi.


Aşçıoğlu bünyesinde 2008 yılından bu yana profesyonel rezidans ve tesis yönetim hizmetleri ile yönetim planı danışmanlığı sunan SEClub (Standart of Excellence) karma projelerden ticari ünitelere, rezidanslardan villalara kadar çok geniş bir yelpazedeki alanlarda süregelen yaşamları, ayrıcalıklı bir hale getiriyor. SEClub...